ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 28.03.2024, 16:11
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 09

     Під час візиту до Дніпропетровської області кандидат на пост Президента України Володимир Литвин відвідав Дніпропетровську клінічну лікарню ім.Мечникова. Він оглянув сучасне приміщення лікарні, обладнання і при цьому зауважив: «Коли я дивився на знімки і слухав лікарів – я відчув, що в мене є усі симптоми цих хвороб». Звертаючись до працівників лікарні Володимир Литвин подякував за роботу і зауважив: «Сьогодні нам потрібно знати стан здоров’я українців. Коли розроблялася програма протидії епідемії, я запропонував провести суцільну диспансеризацію у 2010 році по кожному окремому регіону».

... Читати далі »

Переглядів: 530 | Дата: 09.11.2009

     У ніч з 6 на 7 листопада 2009 року невідомі зловмисники зламали двері та проникли в офіс Бучанської міської організації Народної Партії, порпались у партійних документах і викрали ноутбук, в якому зберігалась партійна документація. Зловмисники також розібрали один з робочих комп’ютерів, з якого вилучили накопичувальні диски. За фактом злочину працівники правоохоронних органів склали протокол.

     Народна Партія пов’язує факт викрадення цінної партійної інформації з офісу Бучанської міської парторганізації з початком кампанії з виборів Президента України й обурена беззаконними діями своїх опонентів.

     Народна Партія вважає неприпустимим перешкоджання роботі Бучанської міської парторганізації та звертається до правоохоронних органів м. Буча Київськ ... Читати далі »
Переглядів: 546 | Дата: 09.11.2009

     Голова Народної Партії, кандидат на пост Президента України Володимир Литвин не бачить підстав для прийняття рішення про введення в Україні надзвичайного стану у зв`язку з епідемією грипу.

     Відповідаючи на запитання журналістів у суботу під час робочої поїздки до міста Умань, В.Литвин зазначив, що розмови про введення надзвичайного стану в Україні під час епідемії грипу є своєрідною «пробою на реакцію суспільства на введення надзвичайного стану». «Будь-яке введення надзвичайного стану нічого не дасть, бо немає відповідного діалогу», - підкреслив лідер Народної Партії.

     В.Литвин також нагадав, що «будь-яке рішення з цього приводу повинно бути підтверджене рішенням парламенту». Керівник парламенту при цьому висловив думку, що у цьому «не заціка ... Читати далі »
Переглядів: 453 | Дата: 09.11.2009

Шановні співвітчизники!


     Щиро вітаємо вас із Днем української писемності та мови.

     Мова – це важливий чинник самовизнання нації, надійна основа розвитку країни, загартована багатовікововю історією та відточена творчістю найталановитіших українських письменників. Саме мова є душею нації, її генетичним кодом, адже у її глибинах народилося культурне надбання, яким може пишатися український народ. Без рідної мови жодна людина не здатна почуватися повноцінною частиною свого народу, його історії та культури.

     Українська держава повинна гарантувати свої ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Дата: 09.11.2009

     У вівторок, 10 листопада 2009 року, Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії, кандидат на пост Президента України Володимир Литвин відвідає з робочою поїздкою Запорізьку область.

     Під час візиту В.Литвин відвідає швейне підприємство «Селена», зустрінеться з колективом Бердянського морського торговельного порту, трудовим колективом ВАТ «Азмол» та дасть прес-конференцію для представників обласних та місцевих засобів масової інформації.


Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 474 | Дата: 09.11.2009

Copyright ЛОО Народної Партії © 2024