ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 02:30
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Листопад » 9 » Володимир Литвин не бачить підстав для прийняття рішення про введення в Україні надзвичайного стану у зв`язку з епідемією грипу
Володимир Литвин не бачить підстав для прийняття рішення про введення в Україні надзвичайного стану у зв`язку з епідемією грипу
13:07
     Голова Народної Партії, кандидат на пост Президента України Володимир Литвин не бачить підстав для прийняття рішення про введення в Україні надзвичайного стану у зв`язку з епідемією грипу.

     Відповідаючи на запитання журналістів у суботу під час робочої поїздки до міста Умань, В.Литвин зазначив, що розмови про введення надзвичайного стану в Україні під час епідемії грипу є своєрідною «пробою на реакцію суспільства на введення надзвичайного стану». «Будь-яке введення надзвичайного стану нічого не дасть, бо немає відповідного діалогу», - підкреслив лідер Народної Партії.

     В.Литвин також нагадав, що «будь-яке рішення з цього приводу повинно бути підтверджене рішенням парламенту». Керівник парламенту при цьому висловив думку, що у цьому «не зацікавлені ні фракція Партії регіонів, ні фракція БЮТ, а це більше 300 голосів».

     За словами В.Литвина, «не було б виборів - не було б розмови про епідемію». Він зауважив, що статистика свідчить про високий рівень смертності і від інших хвороб та трагедій на дорогах. У цьому контексті В.Литвин вкотре підтвердив свою думку, що тема збереження українського народу має бути національною ідеєю. «Потрібен паспорт нації у плані здоров`я», - сказав Голова Верховної Ради України.

     Голова Верховної Ради України під час робочої поїздки ознайомився з виробництвом фармакологічного підприємства ЗАТ «Технолог» та зустрівся з його працівниками. За словами директора підприємства Сергія Ренського, препарати виготовляються з концентратів, куплених за кордоном, усі вони сертифіковані за європейськими стандартами і відповідають імпортним аналогам.

     Спілкуючись з журналістами, В.Литвин пожалкував, що Україна відстає від світових розробників медичних препаратів «на 40 років», і, за його словами, «вітчизняних подвижників у цій справі необхідно підтримувати».

     В.Литвин також відвідав Реабілітаційний комплекс для людей з особливими потребами у місті Умань. Цьому медично-реабілітаційному закладу керівник парламенту подарував сучасний бойлер для нагріву води.


За інформацією прес-служби Верховної Ради України
Переглядів: 456 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024