ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 08:13
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 28 » Зволікання і час – негатив для нас!
Зволікання і час – негатив для нас!
14:28

     Нещодавно голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук здійснив поїздки в партійні організації Самбірського, Бродівського, Жовківського та Радехівського районів де провів зустрічі з рядовими членами партії. Метою поїздки було вияснити, як на місцях сприймається «Звернення до членів Народної Партії та її прихильників», рішення виконкому та конференцій обласної організації, а також про сучасну політичну ситуацію та позицію Народної Партії в цьому.

         Ці розмови відкриті і щирі та гостра критика і стурбованість показали наскільки далеко зайшли негативні процеси в житті партії. Це з тривогою говорили всі учасники зустрічей та про свою радикальність в прийнятті рішень.

         Так було принципово поставлено питання чому виконком обласної організації не довів до завершення рішення конференції від 20 жовтня 2012 року, що стосувалося визнання незадовільної організаційної роботи керівництва Народної Партії по підготовці і проведенні виборчої кампанії з виборів депутатів Верховної Ради України 28 жовтня 2012 року та «Пропозиції Львівської обласної організації Народної Партії щодо проекту «Концепції діяльності Народної Партії», які були розглянуті і схвалені на розширеному засіданні виконкому 4 грудня 2012 року.

         Як підкреслив Роман Кльофа із Самбора, найбільш тривожним в цій ситуації є те, що серед безпартійних і членів інших партій шириться інформація, що Народної Партії вже немає, вона зійшла з політичної арени, немає жодного повідомлення в ЗМІ, публічних виступів, звернень про позицію Народної Партії на сьогоднішні проблеми.

         Важко сприймається і боляче стає та породжує сумнів і зневіру коли партійцям закидають такі слова: «Партії немає, вона вмерла, а Ви ще тут говорите, що є народниками».

         При обговоренні «Звернення до членів Народної Партії та її прихильників» члени партії хочуть знати коли будуть подані для обговорення обіцяні тези «Програмних засад», та коли відбудеться черговий З’їзд партії. З цією справедливою вимогою рядових членів слід рахуватись, - так сказав Павло Залужний із Радехівської партійної організації, - бо саме вони становлять основу партії і більш ніж хто інший стривожені станом в партії.

         Абсурдною, непродуманою і до деякої міри образливою є така фраза у зверненні «До З’їзду партії просимо утриматись від поспішних висновків, зокрема, не поспішати «здаватися» тим, у кого сьогодні влада і можливості». Втрачається надія чи взагалі З’їзд буде скликаний з ініціативи керівництва партії, а в питанні «здаватися» то в Лідера партії подали дурний і заразливий приклад як це робити, – говорили партійці із Бродівщини.

         Ті пропозиції, які звучали під час зустрічей, тривога та негативні процеси, які проходять в партії не повинні проходити повз увагу керівництва партії і потребують негайного реагування.

         Саме на вимогу рядових членів партії найближчим часом буде скликано розширене засідання виконкому обласної організації, де будуть розглянуті всі пропозиції та питання про скликання партійної конференції.

 

Прес-служба ЛОО Народної партії


Переглядів: 413 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024