ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 02.05.2024, 01:37
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Липень » 1 » Звіт про роботу депутатських фракцій Львівської регіональної організації Народної Партії за перше півріччя 2010 р.
Звіт про роботу депутатських фракцій Львівської регіональної організації Народної Партії за перше півріччя 2010 р.
12:58

Депутатська фракція Народної Партії в Бродівській районній раді

 

         В депутатську фракцію входять 6 депутатів, керівник фракції А. Биць, є одночасно і головою постійної депутатської комісії з питань агропромислового комплексу.

         Депутат М. Луговий заступник голови постійної депутатської комісії з екології та природокористування. Два депутати із фракції входять до складу Президії районної ради.

         Всі депутати фракції були присутні на звітно-виборній конференції районної організації Народної Партії, де прозвітувались за свою роботу. В районній газеті було розміщено 5 статей депутатів фракції, у яких вони піднімають важливі життєві проблеми району.

         З ініціативи депутатів-народників і при їх активній підтримці на сесії розглянули такі важливі питання, як виділення 160 тис. грн. для розвитку програм АПК у районі. Свою увагу зокрема зосередили на програмі висадження лісів на непридатних для засівів територіях.

         Депутати також звернулися до заступника голови райдержадміністрації з проханням вирішити проблему по невиплаті орендної плати за землю у селах Висоцько, Заболотці, Лугове.

         З ініціативи депутата А. Биця також розглянули питання щодо продажу на ринках с. Комарівки фальсифікованих отрутохімікатів і обговорили способи вирішення цієї проблеми.

          

Депутатська фракція Народної Партії в Буській районній раді

 

         В депутатську фракцію входить 7 депутатів, на чолі з Я. Максимом, які активно долучаються до різноманітної суспільно-політичної діяльності в районі. Так, з нового року до цього часу на сторінках районної газети та місцевого радіо було розміщено 5 публікацій депутатів на різні актуальні проблеми соціально-культурного розвитку району, а також звітів про свою депутатську діяльність.

         З ініціативи депутатів-народників було організовано сортування твердих побутових відходів у Побужанах, що частково вирішить проблему із переробкою сміття.

         Окрім того, депутати-народники також розробкою різноманітних програм підтримують і розвиток сільського господарства в районі. Зокрема, В. Гриневич започаткував формування обслуговуючого сільськогосподарського кооперативу щодо купівлі-продажу молока у селян з довколишніх сіл.

         На сесії райради депутат В. Сай підняв питання щодо ефективного використання земельних ресурсів і відстоював думку про те, аби якомога більше земельних ділянок використати для посіву пшениці.

         На сесії також закріпили депутата І. Яблонську за організацією громадських формувань охорони правопорядку у селах району. Оскільки вже багато років вона займається саме цією діяльністю і має корисний та потрібний досвід для реалізації цього проекту.

         Депутат І. Паливода виступив з пропозицією створення культурних пасовищ для худоби в селах, а також запропонував виділити кошти для будівництва нового храму у селі.

         За питання підняті на сесії райради всі депутати проголосували одноголосно.

  

        

 

Депутатська фракція Народної Партії в Камянка-Бузькій районній раді

 

         Керівник фракції Народної Партії – В. Сухович. Два депутати є головами постійних комісій, ще два депутати заступниками голів постійних комісій. В Президію районної ради входять три депутати. Всіх депутатів – народників у фракції 7 чол.

         Депутати-народники на сесії висунули для обговорення ряд актуальних питань, які стосуються екологічної безпеки, ремонту автомобільних доріг, проблем розвитку сіл району.

         Зокрема щодо останнього питання, то з ініціативи депутатів було виділено додатково 250 тис. грн.. на покращення стану сільського господарства.

         Депутат В. Сухович також виступив з пропозицією виділити відповідні кошти для ремонту автомобільних доріг у с. Жовтанці, с. Прибужани та м. Кам’янка-Бузька, оскільки в цих селах та містах дороги дуже занедбані.  

         Депутати – народники зачитали свій звіт про роботу в районній раді перед делегатами звітно-виборної конференції Народної партії.

 

Депутатська фракція Народної Партії в Перемишлянській районній раді

 

         Фракція складається із 7-ми депутатів. Керівник фракції Горецький П.Й.      За перше півріччя 2010 року депутати-народники зайнялися вирішенням найбільш болючіших питань району. Серед цих проблем, зокрема затвердження розмірів єдиного податку по видах підприємницької діяльності. З пропозицією збільшити розмір податку по торгівлі продовольчими товарами та громадського харчування на селі до 130 грн. виступив на сесії райради депутат П. Горецький.

         З ініціативи депутата С. Чайківського було прийнято рішення скерувати вільний залишок на будівництво та реконструкцію загальноосвітніх навчальних закладів  в сумі 89,7 тис. грн.

         Основною проблемою району на початку 2010 року стала екологічна ситуація в м. Бібка, яка склалася після пожежі на ДП „Полісинтез” та АТ „Органіка”. З проханням провести повторну перевірку викидів на навколишнє середовище та їх вплив на здоров’я населення  м. Бібрка та прилеглих сіл виступив депутат від Народної Партії В. Кунда.

         Всі питання висунуті депутатами-народниками були обговорені та затверджені для виконання.

  

        

Депутатська фракція Народної Партії в Радехівській районній раді

 

         Входять 7 депутатів, з них 2 депутати є головами постійних депутатських комісій, один заступник голови постійної депутатської комісії, 3 депутати входять в склад президії районної ради.

         На сесії райради депутат О. Батюк підняла питання про створення реабілітаційного центру для дітей з особливими потребами. А також виступила з пропозицією виділити відповідні кошти для цього. На разі допоміжна школа такого типу є в селищі Лопатин, Радехівського району. Однак вона не в змозі охопити дітей з особливими потребами з усього району. 

         Депутати  наполягли на прийнятті рішення про додаткове фінансування програм розвитку сільського господарства. Особливо відстоював це питання депутат Б. Слюсарчук, оскільки він працює у цій сфері, а тому знає, найболючіші проблеми сільського господарства.

         Голова депутатської фракції Б. Іщук запропонував послухати на сесії райради звіт Радехівської РДА про заходи прийняті щодо продажу табору праці та відпочинку „Росинка”. А також запропонував ряд основних питань для вирішення у 2010 році. Це зокрема раціональний розподіл бюджету розвитку району в 2010 році, а також ефективне використання коштів виділених на програми розвитку сільського господарства.

 

Депутатська фракція Народної Партії в Сокальській районній раді

 

         Входять 4 депутати. Керівник фракції П. Климчук. Два депутати входять в склад Президії і очолюють постійні комісії районної ради. Депутати-народники Сокальщини активно працюють над розвитком АПК району. Зокрема депутат П. Климчук ініціював прийняття рішення щодо виділення земель несільськогосподарського призначення для заліснення. Загалом, з бюджету району в 2010 році на виконання програм АПК з ініціативи депутатів-народників було виділено 300 тис. грн.

         Окрім того, депутатська фракція на сесії райради активно відстоювала питання щодо стабільного фінансування соціально-культурних об’єктів для села.

         Депутати також ініціювали програму реформування дорожньої служби з метою покращення стану доріг в районі.

         Постійно на сторінках районної газети виступали депутати І. Шайнога, П. Климчук, В. Шмигельський.

 

Депутатська фракція Народної Партії в Старосамбірській районній раді

 

         В склад фракції входять 5 депутатів. Керівник фракції Б. Колток. Один депутат входить в склад Президії районної ради і є головою постійної комісії.

         Депутати фракції виступили з пропозицією на сесіях районної ради про виконання програм зайнятості населення на 2010-2012 рр. та виділення для цього відповідних коштів. На думку, депутатів-народників для цього потрібно налагодити співпрацю із місцевими приватними підприємцями, які б відкрили нові робочі місця у Старосамбірському районі. Окрім того, з ініціативи Б. Колтка було затверджено програму щодо правової освіти місцевого населення. Адже люди повинні знати свої права і вміти користуватися ними на свою користь.

         При формуванні бюджету на 2010 рік депутати-народники відстояли внесення додаткових коштів на фінансування закладів культури.

 

Депутатська фракція Народної Партії в Турківській районній раді

 

Очолює фракцію депутат М. Ільницький, в яку входять 6 депутатів. Два депутати очолили постійні комісії і входять до складу президії районної ради, один депутат є заступником голови постійної комісії районної ради.

При формуванні бюджету району на 2008 рік депутати-народники внесли пропозицію і це пройшло рішенням сесії про додаткове виділення коштів в сумі 250 тис. гривень на заклади освіти і культури в районі. Депутатів – народників підтримали всі депутати районної ради про масовий вихід активу району на посадку лісу, розбивки скверів, парків та посадки в них дерев. Посадковий матеріал безкоштовно виділений Турківським та Бобринським держлісгоспом.

Депутати-народники завжди активно відстоюють проблеми екології в районі. Відтак, депутат В. Земан виступив з пропозицією раз в місяць проводити толоки у місцевих парках, до яких залучати учнів та жителів довколишніх територій.

 

 

          

 

Депутатська фракція Народної Партії в Яворівській районній раді

 

         Входять 3 депутати, керівник фракції Р. Верещинський. Депутат – Г. Жук голова постійної депутатської комісії із земельних відносин і входить до складу Президії районної ради.

         Керівник фракції виступив на сесії районної ради з пропозицією прийняти програму агропромислового розвитку Яворівського району. Головним пунктом у цьому було вирощування екологічно чистої сільськогосподарської продукції та розвиток фермерства у селах. Програма була затверджена на сесії райради. 

         Окрім того, Р. Верещинський виступив з пропозицією створити усі фінансові умови для розвитку кооперативів у районі. Зокрема, зараз на черзі відкриття кооперативу із збуту молочних виробів. З ініціативи народників району вже було створено два кооперативи – овочево-переробний та м’ясний. Це сприятиме розвитку сільського господарства і дасть можливість селянам заробляти гроші.

         На сесії також обговорювали питання щодо створення оптового ринку у районі. Для цього було виділено земельну ділянку для будівництва ринку.

         Депутатська фракція на сесії райради також сформувала депутатський запит з приводу водосховища у с. Терновиця.  Народники в цій ситуації стали на захист селян, які страждають від свавілля приватників. Адже водосховище незаконно перетворили на приватне озеро, яке затопило пасовище і селяни не мають де випасати своєї худоби. Депутати виступили з пропозицією розглянути цю ситуацію і вирішити справу на користь селян.

 

 

Переглядів: 495 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024