ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 20:35
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Жовтень » 19 » ЗВЕРНЕННЯ Львівської міської партійної організації НАРОДНОЇ ПАРТІЇ до всіх львів’ян, громадських організацій
ЗВЕРНЕННЯ Львівської міської партійної організації НАРОДНОЇ ПАРТІЇ до всіх львів’ян, громадських організацій
16:27

ПАРТІЯ І ЛЬВІВЯНИ  -

РЕАЛЬНІСТЬ  ТА ПРОГНОЗИ

 

ЗВЕРНЕННЯ

    Львівської міської партійної організації НАРОДНОЇ ПАРТІЇ до всіх

  львів’ян , громадських організацій щодо вироблення заходів та їх виконання кандидатами в депутати  до органів місцевого самоврядування всіх рівнів, міських та селищних голів на виборах

31 жовтня  2010 року

 

П Р О П О Н У Є М О

 

мешканцям міста Львова вимагати звітності депутатів рад усіх рівнів місцевого самоврядування, міського та селищних голів про їхній персональний вклад в роботу державного органу, до якого вони були обрані, та у разі негативної оцінки  роботи виносити рішення про їх не обрання, а політичну силу, яку вони представляли, оголошувати брехливою і рекомендувати громаді Львова її не підтримувати.

 

НАШІ ПРІОРИТЕТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО

РОЗВИТКУ міста ЛЬВОВА

 

1.      З метою взяття під контроль створення нових робочих місць започаткувати роботу системи підготовки сесійних засідань Львівської міської ради за участю відповідних комітетів Ради, Регіонального управління Фонду Держмайна України, регіонального управління Цінних паперів та Фондового ринку України, органів Державної податкової Адміністрації України та керівників підприємств      міста Львова.

2.      З метою підготовки якісних та необхідних спеціалістів для роботи на сучасних підприємствах міста Львова організувати систему підготовки сесійних засідань за участю відповідних комітетів Львівської міської ради, провідних науковців та керівників навчальних закладів і підприємств міста Львова.

Через систему вищих гілок влади за участю членів Народної Партії домогтися перегляду системи підготовки спеціалістів у вищих навчальних закладах до рівня вимог ВНЗ країн Західної Європи та світового рівня, цим ототожнити дипломи випускників українських ВНЗ із дипломами випускників ВНЗ провідних країн Європи та Світу.

3.      Створити систему сприяння заходам щодо:

                  3.1 Поетапного впровадження альтернативних, нових, надсучасних досягнень у науці стосовно виготовлення устаткування зі створення комфортних кліматичних умов в оселях мешканців.

                  3.2 Завершення будівництва каскаду ємностей запасів питної води в районі Кривчиць з метою її відстоювання, очищення та резерву.              

Для безперебійної подачі питної води магістральними трубопроводами впровадити сучасні методики її технологічної обробки та систему диспетчерського регулювання подачі води до міста Львова магістральними трубопроводами.

                  3.3 Проведення ремонтних робіт інженерних мереж, пам’яток архітектури, цвинтарів, житлового та нежитлового фондів, доріг, каналізації, дренажних стоків, колекторів тощо.

Завершення реорганізації житлово – комунальних підприємств з метою покращення надання послуг львівянам .

                   3.4 Погодження проектів на будівництво, капітальний ремонт та реконструкцію житлового та нежитлового фондів за умови використання нових технологій створення комфортних кліматичних умов для мешканців у житлових будинках та працівників в адміністративних приміщеннях.

                   3.5 Покращення роботи комунального електричного та автомобільного транспорту з обслуговування львівян шляхом оновлення парку транспортних засобів, розширення мережі сучасних стоянок тощо.

                   3.6 Організації тісної співпраці з селянськими господарствами області, налагодження поставок екологічно чистої та здорової с/г продукції мешканцям Львова, відновлення практики проведення ярмарків з продажу с/г продукції за цінами виробника.

                   3.7 Впорядкування спеціальних зон у Національному природному парку „Яворівський” для відпочинку львівян. Відновлення рекреаційно-відпочинкових зон навколо міста Львова, які традиційно існували за часів Австро-Угорщини та Польщі.

                    3.8 Створення на базі лісових угідь смт Брюховичі та міста Винники Львівського Національного природного парку.

                    3.9   Створення у місті Львові мережі соціальних аптек, магазинів, готелів тощо.   

                   3.10 Покращення роботи правоохоронних органів, прокуратури, митниці, податкової адміністрації тощо.

                   3.11 Організації юридичного захисту громадян м. Львова від недобросовісної діяльності банківських та інших фінансових установ.

                   3.12 Залучення коштів бюджету міста Львова для довгострокового кредитування житла для молодих сімей.

                   3.13 Впорядкування земельних меж міста Львова.

                   3.14 Підвищення ролі інтелігенції у духовному відродженні регіону, вивчення та збереження культурного надбання Львова.

 

             Ми – львівяни,  з львівянами,  для львівян !!!

             Тільки разом ми зможемо очиститись від бруду минулого, від допущених помилок у минулому через нашу довірливість пустодзвонам, а очистивши наші думки та Душі, ми не допустимо шахраїв до влади і цим забезпечимо своїм дітям, внукам та правнукам щасливе та прогнозоване майбутнє.

          

Нехай Господь Бог дасть нам розум і благословить нас    у

                                      правильному виборі!


Прес-служба Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 422 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024