ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Вівторок, 16.04.2024, 09:09
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 27 » ЗВЕРНЕННЯ ДО НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ
ЗВЕРНЕННЯ ДО НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ
11:53

Держава та суспільство роз’єднані. Реальною є загроза розколу України. Вона фактично на облоговому становищі. Життя в ній зупиняється.
Громадянський конфлікт переростає у громадянську війну. У протистоянні гору взяло право сили. Ціна цьому – людські життя. Прірва між інститутами влади і народом стає неподоланою.
За такої загрозливої обстановки Верховна Рада не може і надалі залишатися несамостійною, поділеною на два непримиренних табори з протягуванням через неї законів, примушуванням до цього депутатів. Це лише посилює суспільне невдоволення.
Сьогодні той момент, коли кожен депутат повинен усвідомити свою персональну відповідальність за недопущення подальшого розвитку драматичних подій в Україні. Сьогодні момент обов’язкового вибору для кожного з нас.
Верховна Рада має взяти на себе головну відповідальність за країну. І це вимагає її консолідації, зняття внутрішнього протистояння, налагодження діалогу для невідкладного прийняття необхідних рішень, виключивши можливість введення надзвичайного стану в країні.
З цією метою створюємо депутатське об’єднання, яке буде всіляко сприяти організації такої роботи. Головне зараз надати переконливі, правдиві відповіді суспільству на всі поставлені ним питання.
Ключові з них:
- Відставка Кабінету міністрів України;
- Скасування законів, проведених через Верховну Раду України 16 січня 2014 року, окрім Закону про Державний бюджет України на 2014 рік;
- Прийняття політичного рішення про повернення до парламентсько-президентської форми правління;
- Прийняття Закону про реальну амністію усіх учасників подій, пов’язаних з масовими акціями протесту;
- Після прийняття вищезазначених рішень ВР - здійснення зустрічних кроків щодо звільнення адміністративних будівель, розблокування урядового кварталу з відведенням спецпідрозділів.
Верховна Рада, починаючи з 28 січня, повинна працювати у режимі пленарних засідань аж до врегулювання політичної кризи в Україні. Для цього необхідно узгодити та затвердити чіткий план такої її роботи.
У разі готовності Верховної Ради діяти у такий спосіб, пропонуємо сторонам конфлікту взяти публічні зобов’язання утримуватися від силових зіткнень, інший незаконних рішень та дій, привести вже прийняті рішення до вимог Законів і Конституції.
Закликаємо народних депутатів, незалежно від партійних чи фракційних зобов’язань, об’єднати зусилля.
Ми зобов’язані спільними зусиллями відвезти загрозу від України, не допустити нових жертв, дати людям і країні гарантію законності й справедливості.
Ми реально оцінюємо ризики нашої ініціативи, коли має місце таке жорстке протистояння. Тому розуміємо свою відповідальність за кожного, хто погодиться об’єднатися з нами.
Всім народним депутатам, які підтримають дане звернення, пропонуємо зібратися завтра, 27 січня 2014 року о 13:00 в приміщенні Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони (вул. Садова, 3а).
Список підписантів відкритий.
В. Литвин
І. Єремеєв
В. Мошенський
В. Тимошенко
Л. Сергієнко
С. Івахів
М. Рудьковський
С. Мартиняк
В.Атрошенко
Ю. Благодир
Ю. Шаповалов
С. Лабазюк
К. Ващук
В. Пилипишин
Н. Поплавський
В.Балога
В.Петьовка
Переглядів: 375 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024