ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Вівторок, 07.05.2024, 15:39
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Березень » 17 » Зустріч задля подальшої співпраці
Зустріч задля подальшої співпраці
17:08

Вчора, 16 березня 2011 року, у місті Самборі відбулася міжрайонна нарада-семінар Львівської обласної організації Народної Партії з депутатами районних, сільських та селищних рад.

На зустріч прибули делегації з Самбірського, Мостиського, Дрогобицького, Старосамбірського, Турківського, Яворівського районів та міста Самбора. В роботі семінару активну участь взяв депутат Львівської обласної ради, заступник голови депутатської фракції Народної Партії  в обласній раді Ігор Іванович Ярема.

Голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук окреслив основні завдання партійних організацій з активізації роботи депутатів місцевих рад. Окрім цього, на засіданні було розглянуто та підтримано першочергові заходи в роботі партійних організацій в міжвиборчий період 2011-14 років та заходи з популяризації Народної Партії на 2011 рік.

У своїх виступах голови депутатських фракцій у Дрогобицькій районній раді Іван Дмитрович Мізерник, Мостиській – Теодозія Миронівна Баран поділились досвідом роботи в районних радах. Про роботу депутатської фракції Народної Партії у Львівській обласній раді доповів депутат обласної ради І.І. Ярема.

Сергій Степанович Сторожук, міський голова міста Мостиська, порушив питання краху соціально-економічної сфери в районі та місті зокрема. Найгостріші проблеми він запропонував спрямовувати до народних депутатів від Народної Партії, які б активно піднімали їх на державному рівні та допомагали у вирішенні конкретних проблем.

У ході жвавої дискусії депутати та активісти районних і міських партійних організацій висловили ряд критичних зауважень та пропозицій, які потребують втручання як з боку керівництва, так  і зі сторони Апарату Партії. Під час обговорення усі присутні одноголосно виступили за відкриття в області постійно діючої громадської приймальні Володимира Михайловича Литвина.  Це дало б можливість ознайомлюватись та оперативно реагувати на звернення від населення та позитивно впливати на їх вирішення.

Підсумовуючи роботу наради-семінару, учасники висловили думку про те, що без належної уваги з боку керівництва Народної Партії та народних депутатів, без їхніх виїздів на зустрічі з мешканцями районів та міст області, подальша робота щодо популяризації Народної Партії і виконання програмних засад для досягнення поставлених цілей буде дуже проблемною в нашому регіоні.

 Христина Щур

прес-секретар Львівської

обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 501 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024