ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Понеділок, 29.04.2024, 18:33
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Лютий » 14 » ЗАЯВА НАРОДНОЇ ПАРТІЇ: Потрібно зберегти землю в руках простих людей
ЗАЯВА НАРОДНОЇ ПАРТІЇ: Потрібно зберегти землю в руках простих людей
11:09


Земля є не тільки найважливішим матеріальним ресурсом України, базою для розвитку аграрного сектору та джерелом доходів жителів села, а і найбільшою моральною та історичною цінністю нашого народу, колискою його історії. Саме тому земля завжди була, є і неодмінно має залишатися в руках простих людей – тих українців, які на ній живуть і працюють.

Дуже важливо вкрай відповідально поставитися до створення ринку землі. Не можна допустити, щоб українські громадяни і передусім - селяни, прості українці - втратили власність на землю. Вона не повинна перейти у власність латифундистів і тим більше - іноземних корпорацій. Тому не слід у вирішенні цього питання поспішати із прийняттям резонансних законів, які не сприймаються людьми і не відповідають нашим національним інтересам, зокрема, і законопроекту «Про ринок землі».

Надмірний поспіх може призвести до того, що реальною стане небезпека обезземелення селян і розселянення України. Такий шлях становить суттєву загрозу економічній, політичній і культурній безпеці нашої держави та може призвести до втрати національної ідентичності. Отже, слід підходити до земельного питання зважено, зосередившись на тому, що справді потрібно невідкладно робити для країни і людей.

При розробці та ухваленні законопроекту «Про ринок землі» не можна дозволити собі навіть найдрібніших помилок. Даний закон має стояти на сторожі захисту прав простих селян – власників земельних паїв.

Насамперед, необхідно реалізувати на практиці норми Закону України «Про Державний земельний кадастр», зокрема, запустити в дію єдину інформаційну систему, яка міститиме відомості про усі землі, розташовані в межах державного кордону України.

Слід усвідомлювати, що українська земля – це не лише найдорожчий ресурс країни, а й тісно пов’язані з нею людські долі нинішнього і майбутнього поколінь. Пам’ятаючи про це, нам вдасться спільними зусиллями зберегти і захистити найцінніше багатство нашого народу, поставити його на службу кожному українцю.

Політвиконком Народної Партії


Переглядів: 392 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024