ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 09:32
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 19 » Заява Народної Партії ,,Не зрадити Батьківщини”
Заява Народної Партії ,,Не зрадити Батьківщини”
10:02

Народна Партія заявляє, що Україна ніколи не змириться з фактичною анексією АР Крим Російською Федерацією, з рейдерським захопленням території суверенної держави – нашої Батьківщини. Особливий цинізм полягає у тому, що це зроблено близькою нам країною, у важкий для нашої держави період. По живому розірвано родинні зв’язки, людські стосунки мільйонів людей. Увесь світ переконався, що ,,братство” у розумінні Росії – це коли на протязі віків вона хапає Україну за горло, тільки лише ми починаємо дихати вільно.

Для нашої держави зараз надзвичайно важливо розуміти, що перед нами є два виклики:

  • зовнішня агресія Росії;

  • п’ята колона всередині держави.

До цієї колони відносяться ті, хто прикриваючись ідеалами революції, святою вірою людей у краще майбутнє, чесність і відкритість, намагаються сіяти хаос всередині країни, погрожують зброєю та фізичним насиллям, намагаються провокувати конфлікти.

Народна Партія закликає усі політичні сили вгамувати спроби боротися за владу в країні, спрямувати зусилля на припинення агресії сусідньої держави.

Необхідно зараз забезпечити спокій на вулицях, жорстко і принципово засудити будь-які прояви насильства, мародерства, розкрадання державного та приватного майна.

Потрібно вдихнути життя і невідкладно модернізувати правоохоронну систему, повернути довіру до неї, припинити силовий тиск на органи влади.

Закликаємо усіх патріотів України, незалежно від партійної належності, зрозуміти, що тільки в єдності ми здатні перемогти зовнішні загрози, повернути Крим до України, окрім усього іншого, зайнятися економікою та соціальною сферою країни.

Лише економічно стабільна й демократична держава буде найкращим стимулом для повернення Криму до України.

 

Політвиконком Народної Партії

Переглядів: 437 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024