ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 05.05.2024, 14:04
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 18 » ЗАЯВА НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
ЗАЯВА НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
11:25

Народники не допустять тиску на своїх однопартійців

   Там, де не спрацьовує сила переконання, починає діяти переконання силою. Саме до таких методів політичної боротьби дедалі частіше почали вдаватися опоненти народників на позачергових виборах. Останнім неприємним інцидентом стали спроби тиску на кандидата на посаду Обмачівського сільського голови Бахмацького району Чернігівської області Віталія Кухаренка, висунутого Народною Партією.

   В.М.Кухаренко – безумовний лідер виборчих перегонів і має найвищі шанси очолити місцеву громаду. Очевидно, саме це не дає спокою його опонентам, які замість того, щоб проводити зустрічі з виборцями, вирішили провести „особисту зустріч” з Кухаренком, приправивши її погрозами на адресу кандидата-народника. 14 червня o 10 годині вечора двоє нападників зайшли до помешкання В.М.Кухаренка, де вимагали у нього зняти свою кандидатуру на виборах сільського голови 20 червня 2010 року. Вони, зокрема, погрожували розправою над дітьми Віталія Кухаренка.

   Занепокоєння викликає те, що одним з конкурентів кандидата-народника на виборах Обмачівського сільського голови є працівник Бахмацької райдержадміністрації, з боку якої також здійснюється певний тиск на В.М.Кухаренка. Це не можна розцінювати інакше, як пряме і брутальне використання адмінресурсу у поєднанні з напівкримінальними спробами залякування. Неприпустимо, щоб країна поверталася в атмосферу 90-х років, коли рекет і погрози фізичного насильства були звичною справою.

   Ми вимагаємо від правоохоронних органів дати оцінку ситуації, яка склалася навколо виборів Обмачівського сільського голови, забезпечити захист і охорону В.М.Кухаренку і членам його родини. Ті, хто намагається запровадити у політиці силові методи боротьби, мають бути покарані за законом.

   Народна Партія ніколи не піддавалася на тиск, погрози і залякування. Переконані, що дії наших опонентів дістануть не тільки юридичну оцінку правоохоронців, а й оцінку громадян під час голосування, а використання грубої сили не стане нормою суспільно-політичного життя. Народники запевняють, що невід’ємне право громадян на вільні, чесні та конкурентні вибори обов’язково буде відстояне і захищене.

Політвиконком Народної Партії

Переглядів: 402 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024