ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Вівторок, 16.04.2024, 16:14
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 9 » ЗАЯВА Народної Партії
ЗАЯВА Народної Партії
14:10

     З наближенням президентських виборів певні політичні сили та окремі особи продовжують здійснювати заходи, щоб приховати неминучі й скандальні викриття, завдяки яким люди зможуть під іншим кутом подивитися на події, що привели на пост Президента України Віктора Андрійовича Ющенка.

     Адже досі залишаються не розслідуваними обставини автокатастрофи, яка у 1999 році забрала життя лідера Народного Руху України В’ячеслава Чорновола. Досі не відомі замовники журналіста Георгія Гонгадзе. Залишилися не розслідуваними обставини скандалу, пов’язаного з безпідставними звинуваченнями України у поставках до Іраку радарних комплексів "Кольчуга”. Донині не завершено справу про отруєння й Віктора Ющенка, який протягом своєї п’ятирічної президентської каденції мав усі важелі для того, аби довести це розслідування до логічного кінця.

     Сьогодні стає зрозумілим, що ці найбільш резонансні події останніх десяти років є ланками одного ланцюга. У переважній більшості цих процесів простежується очевидний почерк іноземних спецслужб, які були зацікавлені у деградації України та передачі влади своєму ставленику. Організатори цих подій ставили на меті розхитати систему державної влади в України і, зокрема, послабити позиції тодішнього Президента України. Низка подій мала розчистити політичний простір для Віктора Ющенка і змалювати його опонентів як політиків, які втратили людяність і будь-які ознаки моральності. 

     Кампанія, яку нинішній Президент розпочав у 2000 році та продовжував протягом останніх дев’яти років, спричинила в Україні політичний та економічний безлад. Віктор Ющенко не спромігся виконати жодної з тих обіцянок, що він дав людям, які стояли на Майдані Незалежності у Києві. За його президентства продовжилася сумна практика дискредитації органів влади. В результаті – у країні не працює система державного управління, розвалена вертикаль влади, розквітає корупція. Українська армія доведена до стану злиденності, люди втратили довіру до фінансових установ. Україна зіпсувала відносини з Росією і посилила свою залежність від північного сусіда у тих сферах, де обидві країни могли бути взаємовигідними партнерами. Водночас Україна віддалилася ще й від Європи.

     Для того, щоб приховати збитки, яких через нього зазнала Україна, Віктор Ющенко намагався, намагається і буде намагатися  шукати резонансні справи, щоб перекласти свою провину на чужі плечі. Об’єктами для безпідставної критики з боку нинішнього Президента та небайдужих до нього осіб і політичних сил час від часу стають голова Верховної Ради, прем’єр-міністр, лідер опозиції і навіть країни-сусіди. Проте сам винуватець відсторонюється від згаданих подій.

     З огляду на це, Народна Партія, що має представництво у Верховній Раді України, звертається до Віктора Ющенка з вимогою відмовитися від власних амбіцій та зняти свою кандидатуру з виборів Президента України. Ми вважаємо це єдиним відповідальним кроком з боку Віктора Ющенка. Адже він не має жодного морального права претендувати на посаду Гаранта основних Конституційних засад. Своєю діяльністю він довів власну неспроможність забезпечити державність, суверенітет і дотримання прав людини.

     У разі невиконання наших вимог Віктор Ющенко увійде в історію як Президент, який буде асоціюватися виключно з деградацією України та зубожінням її громадян.

 

Політвиконком Народної Партії

Переглядів: 538 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024