ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 19.04.2024, 22:03
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 6 » Заява Львівської обласної організації Народної Партії щодо утисків агітаторів за політичного кандидата в Президенти України В. Литвина
Заява Львівської обласної організації Народної Партії щодо утисків агітаторів за політичного кандидата в Президенти України В. Литвина
11:02

     У місті Львові, в суботу 5 грудня на проспекті Свободи, поблизу пам’ятника Т. Г. Шевченку на агітаторів за кандидата на пост Президента України В. Литвина напало четверо невідомих молодиків. О 18.30 год. у палатці „Час Литвина” двоє хлопців-агітаторів роздавали газети на підтримку цього кандидата в президенти. До агітаторів підійши хлопці і почали агресивно їх розпитувати: „Чому ви підтримуєте Литвина? Хто він такий?” і  тому подібне. На що один з агітаторів відповів: „Це наш майбутній президент! І особисто я маю політичну свободу вибору”. Молодикам така відповідь не сподобалася і вони вдарили хлопця в лице.

     Народна Партія вважає такі дії невідомих хлопців неприпустимими і розцінює це як провокацію з боку політичних опонентів. А відтак закликає усіх кандидатів у Президенти України, політичні партії та їхні команди вести передвиборчу кампанію чесно, не вдаючись до законопорушень. 

     Обурюючись таким виявам хуліганства відносно агітаторів за кандидата на пост Президента України В. Литвина, Народна Партія звернулася до правоохоронних органів Львівщини з проханням вжити відповідних заходів і покарати правопорушників.   

     „Такі випадки в час передвиборчої агітації, на жаль, непоодинокі. Тому зараз міліцейські патрулі мають посилити свою роботу і бути особливо уважними, аби наступного разу не опустити таких випадків хуліганства і забезпечити громадський порядок” – вважає голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук.

     Ми обіцяємо, що захищатимемо права нашої команди і не допускатимемо повторення подібних неправомірних дій.


Наталія Борська

Прес-секретар Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 512 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024