ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Середа, 08.05.2024, 05:06
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Лютий » 7 » Володимир Литвин вважає, що налагодження діалогу в політикумі є передумовою стабілізації ситуації в країні
Володимир Литвин вважає, що налагодження діалогу в політикумі є передумовою стабілізації ситуації в країні
10:12

     Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що налагодження діалогу в політикумі є передумовою стабілізації ситуації в країні. Таку думку він висловив, спілкуючись з журналістами після голосування на виборах Президента України (виборча дільниця № 1, виборчий округ № 219).

     В.Литвин зазначив, що нині «політика стала поперек економіки і буде важко забезпечити утримання соціальної і економічної ситуації». «Я свідомий того, що здійснювати реформи, про які говорили під час виборчої кампанії, буде абсолютно неможливо, бо на спаді не проводять реформ, головне - утримати ситуацію», - сказав він. Водночас, на думку керівника парламенту, «переможець виборів, - він чи вона, - будуть заручником тих обіцянок, які були дані, і багато залежить від того, чи буде налагоджено діалог в Україні, чи буде розуміння спільної відповідальності за людей і за країну». В.Литвин висловив переконання, що «реформатором може бути той, хто зуміє направити життя в Україні», хто зможе вжити необхідних заходів для виправлення ситуації.

     Відповідаючи на запитання журналістів, чи визнає сторона, яка програє, результати виборів, В.Литвин висловив сподівання, що все буде нормально і міжнародні спостерігачі підтвердять свою позицію, задекларовану під час першого туру виборів Президента України. «Адже на виборчих дільницях справді все спокійно і демократично», - підкреслив він і додав, що «на будь-які крики і вереск, які б піднімалися, люди будуть інертні, бо вони стомилися, їм потрібен спокій». В.Литвин виключив можливість повторення «Майдану», бо, за його словами, «не можна увійти двічі в ту саму воду».

     Також В.Литвин зазначив, що його позиція як керівника парламенту не зміниться після обрання нового Президента України, бо «проблеми перед країною не зміняться залежно від персони переможця», тому і «лінія поведінки спікера буде незмінною і прогнозованою».

Прес-секретар Голови Верховної Ради України
Переглядів: 464 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024