ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 28.03.2024, 13:18
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Лютий » 28 » Володимир Литвин: «Висловлювати пропозиції і заяви з парламентської трибуни (щодо ситуації у АР Крим) повинні уповноваженні на це люди!
Володимир Литвин: «Висловлювати пропозиції і заяви з парламентської трибуни (щодо ситуації у АР Крим) повинні уповноваженні на це люди!
10:43

Комітет з питань національної безпеки і оборони пропонує розширити склад робочої групи із нормалізації ситуації в Автономній Республіці Крим за рахунок представників усіх фракцій і груп, депутатів від АРК, у тому числі для започаткування діалогу з російськими парламентарями, які зараз перебувають на півострові.

На своєму засіданні комітет у п’ятницю заслухав інформацію представників силових відомств та сектору безпеки й оборони України щодо подій в Криму.

Говорячи про надзвичайну складність ситуації в автономії, треба розуміти очевидне: щоб сьогодні вести розмову про Крим, треба зробити перше і головне - загалом нормалізувати ситуацію в Україні. Потрібно зробити все, щоб люди перестали боятися, прибрати з вулиць самозваних озброєних людей. Необхідні реальні кроки для відновлення довіри до влади в Україні.

Наступним кроком, повинно стати негайне формування керівного складу в усіх відомствах сектору безпеки і оборони. Адже люди не працюють, чекають, що буде з ними.
Не менш важливо також припинити і заткнути «фонтан ідей» у Верховній Раді України: висловлювати пропозиції і заяви з парламентської трибуни повинні уповноваженні на це люди, які б вносили конструктив і не нагнітали б обстановки у Києві й на місцях.

Члени комітету висловились за звернення до країн-гарантів України за Будапештським меморандумом щодо підтвердження їх позицій гарантування цілісності України.

Крім того, комітет вважає за необхідне сформувати парламентську делегацію для переговорів з Державною думою і Радою Федерації РФ. Слід негайно започаткувати парламентську дипломатію.

Комітет також зазначив, що терміново має бути сформований склад Ради національної безпеки і оборони.

 

Прес-служба Народної Партії


Переглядів: 426 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024