ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 19.04.2024, 04:07
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Грудень » 4 » Володимир Литвин у Львові
Володимир Литвин у Львові
10:58

     Володимир Литвин віднедавна почав їздити по всій Україні, аби зустрітися з жителями кожного великого чи маленького міста, із селянином, землеробом, фермером, бізнесменом – тобто простими пересічними людьми – вислухати проблеми кожного, відповісти на їхні запитання і просто наблизитися до людей, щоб краще їх зрозуміти і зуміти правильно побудувати свою передвиборну програму. Не оминув Володимир Литвин і Львівську область. Третього грудня із візитом він прибув на галицьку землю. І хоч львівська сира погода можливо не дуже сприяла візиту, все ж це не завадило жителям нашого міста прийти на зустріч з Головою Верховної Ради і послухати його цікаві промови, отримати відповіді на свої запитання і змістовні коментарі до певних суспільно важливих подій, які відбулися в Україні. 

     Насамперед Володимир Михайлович завітав до Львівського національного лісотехнічного університету. На порозі закладу кандидата в Президенти України зустрічали студенти. Вони з цікавістю спостерігали за спікером й усмішками вітали Володимира Михайловича. „Вам напевно сьогодні зробили вихідний?” – аби розрядити напругу запитав у спудеїв В. Литвин. Відповідь була ствердною. Але не тільки візит кандидата у Президенти України став причиною свята для Національного лісотехнічного університету, а й проведення Міжнародної науково-практичної конференції на тему „Глобальні зміни клімату”. Володимир Михайлович, якому завжди боліли екологічні проблеми України, також взяв участь у цій конференції. Він виступив із промовою, у якій підняв проблему взаємозв’язку влади і екології. Адже, на думку, Володимира Михайловича, у нас дуже часто влада приймає рішення без експертизи екологів. Відтак, екологічні рішення не є професійними й іноді навіть можуть шкодити навколишньому середовищу. Окрім того, спікер зазначив, що є у нас проблема і з незаконною вирубкою лісів. Він сам став свідком того, як на папері було зазначено, що ліси в цьому місті є, хоча насправді їх немає. Прощаючись, Володимир Михайлович ще раз звернувся до студентів і викладачів, бажаючи їм успіху у їхній нелегкій і дуже потрібній праці. 

     А у м. Новояворівськ, Львівської області у Будинку культури вже зібралося близько шестисот людей в очікуванні на кандидата в Президенти України. У кожного з них назбиралася низка болючих питань і вони з нетерпінням хотіли задати їх Володимиру Литвину.  Вже з порогу до спікера підійшла жінка, у неї хвора дитина і вона у безвиході, адже отримує мізерну зарплатню. Зі сльозами на очах жителька м. Новояворівськ просить допомоги у В. Литвина. Голова В.Р. уважно слухає жінку, тримаючи її за руку і обіцяє зі свого боку зробити все для того, аби її дитина була здоровою. Це звісно вплинуло на Володимира Михайловича, а тому своє звернення до жителів м. Новояворівськ він розпочав зі слів: „Звертаюся до вас, добрі люди. Бо знаю, що чим дальше люди живуть від великих міст, тим чистішими і відкритішими вони є. Мені соромно за ті умови життя, в яких ми перебуваємо. І розуміння цього гонить мене до людських проблем, до того, щоб чути їх. І коли вдається, хоч кільком людям вирішити їхня проблеми – це для мене щастя”- промовив В. Литвин, тримаючи в руках стос папірців, які назбиралися по дорозі до сцени. На цих папірцях кожен учасник зустрічі залишив своє запитання Володимиру Литвину. Ці запитання були дуже різними: когось цікавило, коли українська армія „викарабкається” зі своєї бідності, когось – чи все-таки піднімуть мінімальну заробітну плату, когось – ставлення Володимира Михайловича до своїх опонентів, інших – яким чином В. Литвин сприятиме розвитку аграрного сектору в Україні і так дальше. На всі ці запитання, мешканці м. Новояворівськ отримали чітку відповідь, яка завжди супроводжувалася оплесками. Володимир Литвин в черговий раз доказав, що він гідний бути президентом України.


     Після цього Голова Народної Партії зустрівся зі своїми одно партійцями, аби вислухати їхні думки з приводу політичної ситуації України і Львівської області зокрема. І трохи поспілкувавшись з ними невтомний Володимир Михайлович знову „пішов у народ” – зустрітися з мешканцями м. Львова. Адже львів’янам також була цікава відповідь Голови Верховної Ради на ряд різноманітних питань. Вдавалися мешканці нашого міста і до жартів та гумору. Писали Володимиру Михайловичу, щоб своєю роботою показав, де раки зимують Юлі Володимирівні та Віктору Федоровичу, робили особисті компліменти і тому подібне. Але найбільшої уваги заслуговували най актуальні проблеми, які хвилювали жителів нашого міста. Вони стосувалися проведення „Євро-2012”, політичного курсу Володимира Михайловича у зовнішній політиці, болючого конституційного процесу в Україні, виборчих прав громадян і т.д. Володимир Михайлович висловлював з цього приводу свій погляд і свою думку. Щодо „Євро 2012”, то В. Литвин сподівається, що воно таки відбудеться в Україні і зі свого боку він робить для цього все. Але розглядає цю подію не як спортивну, а радше, як можливість українцям продемонструвати свою європейськість. На запитання щодо конституційного процесу в Україні спікер відповів так: „Конституцію України не можна писати  під тиском певної ситуації. Вона має бути надзвичайно добре обдуманою. Розробники конституції повинні добре знати минуле України, її звичаї і традиції, тобто те, що є джерелом права”. Так чітко, лаконічно і аргументовано Володимир Литвин відповідав на всі запитання мешканців міста Львів.


     Зустріч тривала доволі довго, наболілого у львів’ян було багато, а відтак Володимиру Михайловичу було про що спілкуватися з ними. А коли все закінчилося, люди роз’їжджаючись додому ділилися враженнями. І в маршрутних таксі можна було почути такі слова: „Мені Володимир Литвин сподобався – добрий він політик і правду каже”. 


Наталія Борська

Прес-секретар Львівської обласної організації

 Народної Партії

Переглядів: 647 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024