ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Вівторок, 23.04.2024, 16:50
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Листопад » 21 » Володимир Литвин: «Позірні «піклувальники» за звільнення свого лідера здали все, що можна здати»
Володимир Литвин: «Позірні «піклувальники» за звільнення свого лідера здали все, що можна здати»
12:39

Такий «високий пілотаж», який сьогодні було продемонстровано у ВР, доводилося лише спостерігати при академічних виборах: в очі говорять, що проголосували, вітають, поплескують по плечах, і навіть цілують. Результат – відсутність результату.

Саме за таким сценарієм проходив розгляд «питання по Тимошенко». Позірні «піклувальники» за звільнення свого лідера здали все, що можна здати.
По-перше, самі ж демонстрували поблажливу поступливість і фактично благословляли відтермінування розгляду відповідних законопроектів.
По-друге, по суті заохочували появу півдесятка відповідних законодавчих ініціатив.
По-третє, самі ж наполягали на включенні до порядку денного двох законопроектів, внесених в останній момент.
Мета очевидна – «закрити» таким чином цю проблему. Як мінімум, на цій сесії.
По-четверте, не проводили жодної роботи із залучення в союзники депутатів з інших двох фракцій. І в першу чергу серед позафракційних.
Наголошую на цьому особливо, знаючи як уміють «працювати» і працюють, коли справді потрібно щось пропхати через сесійну залу. Арсенал засобів для цього широкий.
По-п’яте, догідливо, без будь-яких умов, зняли усі поправки до двох законів з ЄС-пакета – про вибори і прокуратуру.
Отже, проблема Тимошенко в її «ревних» захисниках, які, колективно посівши її місце,насправді мріють про її вічне ув’язнення.
Тому так демонстративно голосять про відповідальність Президента, щоб відволікти від себе увагу. Спочатку самим потрібно продемонструвати чесну позицію.
Бридко дивитися на таке масове блюзнірство.

«Особисто я проголосував з цього пакета за три законопроекти. Вони хоча б наближено відповідають законодавчим актам», на писав у соціальній мережі Facebook Володимир Литвин.


Переглядів: 374 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024