ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 26.04.2024, 15:52
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Жовтень » 27 » Володимир Литвин: Політичні баталії - ніщо у порівнянні із життям звичайної людини
Володимир Литвин: Політичні баталії - ніщо у порівнянні із життям звичайної людини
09:46

     Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин у понеділок відвідав у лікарні трирічну Мандзюк Настю, яка отримала тяжкі травми і зараз знаходиться у комі.

     Інформацію про страшну трагедію, яка спіткала сім´ю Мандзюк, В.Литвин отримав, перебуваючи у Кам´янці-Подільському Хмельницької області з робочою поїздкою на початку жовтня поточного року.

     Батьки трирічної дівчинки звернулися до Голови Верховної Ради України із проханням надати допомогу в лікуванні її у м.Санкт-Петербург. За словами медиків, саме у Науково-дослідницькому інституті нейрохірургії ім.Поленова (відділення вегетативних станів) м.Санкт-Петербург дівчинці можуть допомогти. 

     В.Литвин негайно відгукнувся на прохання родичів дитини: звернувся до Міністра охорони здоров´я України В.Князевича, Губернатора Санкт-Петербургу В.Матвієнко, надав матеріальну допомогу. За його сприяння дитину перевезли до Києва і обстежили в Українському медичному центрі реабілітації дітей з органічними ураженнями нервової системи, який знаходиться на території Київської міської дитячої клінічної лікарні №1 (вул.Богатирська, 30). Багато зусиль до організації лікування доклав директор Центру Мартинюк В.Ю, заслужений лікар України, головний дитячий невропатолог України. 

     Найближчими днями після оформлення всіх необхідних документів та проведення обстежень дівчинку буде відправлено до Санкт-Петербургу (Російська Федерація).

     «Такі випадки заставляють дивитись по-іншому на те, що відбувається в українській політиці. Політики, говорячи високі слова про всеукраїнське щастя та добробут, часто не помічають біду, яка трапляється із конкретною людиною», - підкреслив Голова Верховної Ради. 

     «Говоримо про велику політику у той час, коли потрібно всі зусилля спрямовувати на збереження життя звичайної дівчинки та багатьох інших, які потребують нашої допомоги», - зазначив В.Литвин.

За повідомленням прес-служби Верховної Ради України

Переглядів: 561 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024