ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 28.03.2024, 13:05
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 13 » Володимир Литвин: «Лише вміння творити і будувати дозволить говорити про передбачуване майбутнє для України»
Володимир Литвин: «Лише вміння творити і будувати дозволить говорити про передбачуване майбутнє для України»
11:40

                                                                                 


Про це Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин сказав під час урочистостей з нагоди 15-річчя заснування Народної Партії 12 грудня 2011 року. Володимир Литвин зазначив, що сьогодні Україна переживає черговий іспит і «потрібно величезне мистецтво, щоб виробити той компроміс, який дозволить уберегти країну».

За словами Голови Народної Партії, сьогодні дуже складно вести діалог з суспільством, а він у нинішніх умовах є вкрай потрібним: «Пропаганди, виступів у засобах масової інформації не достатньо для того, щоб люди зрозуміли,  що відбувається у країні, що потрібно  робити».

Володимир Литвин також зазначив, що розмивання середнього класу – основа формування тоталітарних режимів. «Зараз в Україні розмивається так званий середній клас, який раніше складали сільська інтелігенція, вчителі, медики, інженерно-технічні працівники, науковці. Це люди, яким була притаманна установка – уникати крайнощів, думати про те, що об’єднує, а не роз’єднує, думати і діяти в такий спосіб, щоб не сіяти розбрат», – зауважив Голова Народної Партії.

Однією з найбільших проблем українського суспільства, на думку Голови Народної Партії, є те, що український народ навчився існувати в умовах бездержавності. «Український політикум навчився боротися за державу, в плані руйнування всього і вся, але не навчився будувати державу. Лише вміння творити і будувати дозволить говорити про передбачуване майбутнє для України», – сказав він.

Володимир Литвин наголосив, що представникам Народної Партії потрібно зробити все, щоб змістити суспільну свідомість із взаємопоборювання на роботу. «Нинішні процеси позбавляють Україну виразної перспективи. Бо під гаслами ганьба і зрада в нас, як правило, відбувається ганьба і зрада, а невизначеність була і залишається формою нашого самовираження, способом нашого існування, демонструючи таким чином нашу несумісність із сучасними викликами», – зазначив лідер народників.

Юлія Бердник

Переглядів: 423 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024