ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 28.03.2024, 20:00
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 14 » Володимир Литвин: «Я прийшов до вас спілкуватися»
Володимир Литвин: «Я прийшов до вас спілкуватися»
13:02

     У понеділок, 14 вересня 2009 року, Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин розпочав свій робочий візит до Закарпатської області із зустрічі зі студентами та професорсько-викладацьким складом Ужгородського національного університету. Спілкуючись з присутніми, Володимир Литвин зазначив: «Я не буду читати лекції про політику. Я прийшов до вас спілкуватися». 
     Під час свого виступу в університеті лідер Народної Партії сказав: «Сьогодні всі говорять про світову фінансову кризу і діють за принципом, що це війна, яка може все списати». На його переконання, причини того, що відбувається в Україні набагато глибші. Зокрема В.Литвин наголосив: «Потрібно бачити і розуміти, що з кінця 80-х років світ переживає кризу політичного характеру, а якщо бути точнішим – кризу світового порядку. Це добре видно на прикладі подій, які відбуваються на пострадянському просторі». 
     В.Литвин також зауважив, що сьогодні зруйновано міжнародне право, Ялтинська система вже не працює, і коли відбувалися події на Кавказі апелювали до міжнародного права. Так, Голова Народної Партії підкреслив, що міжнародне право почало руйнуватися, коли світ став однополісним. «Сьогодні ми бачимо, що світ багатополісний. З політичної точки зору все начебто добре, але як буде забезпечуватися мир, коли з’являється багато гравців на міжнародній арені? Це буде ускладнювати досягнення домовленостей», - сказав В.Литвин. Він також наголосив на тому, що потрібно буде узгоджувати інтереси з багатьма державами. 
     Голова Верховної Ради України зазначив, що сьогодні ведеться багато розмов щодо НАТО та членства України в цьому об’єднанні. «Разом з тим, мало хто замислюється над тим, яку роль буде відігравати НАТО. Наскільки це буде впливова інституція», - наголосив В.Литвин.
     Він також зазначив, що підтримання миру в Афганістані «лежить виключно на плечах НАТО». «Судячи з того, що там відбувається все вказує на те, що ця інституція не може ефективно діяти», - підкреслив В.Литвин.
     Володимир Литвин також висловив припущення, що в майбутньому вплив виявлятимуть не міжнародні об’єднання, а держава. 

Наталія Куксенко, 
консультант прес-служби Апарату Народної Партії

Переглядів: 610 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024