ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 01:50
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » В.Литвин: «У травні будуть дочасні вибори до Верховної Ради України»
В.Литвин: «У травні будуть дочасні вибори до Верховної Ради України»
10:41

     Про це Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин заявив у ході брифінгу в ЦВК після реєстрації своєї кандидатури на пост Президента України від Народної Партії. «Переможець буде намагатися зробити все, щоб закріпити успіх», – переконаний В.Литвин. Він зауважив, що «при звичайному розкладі сил буде виникати багато проблем». Голова Народної Партії також підкреслив, що посада Президента України, з точки зору економічних можливостей, «не така спокуслива». Володимир Литвин зазначив, що ключовою в Україні залишатиметься посада прем’єр-міністра України.

     Відповідаючи на запитання журналістів щодо зміни керівництва фракції НУНС, В.Литвин зазначив, що документ із 38 підписами про недовіру лідерові фракції Миколі Мартиненку, не є протоколом засідання фракції. «Я повинен сказати, що це не протокол засідання фракції, а протокол просто з підписами (депутатів) про невдоволення лідером фракції», – сказав В.Литвин. Стосовно того, чи буде призначений новий лідер фракції НУНС на наступному пленарному тижні, В.Литвин зазначив, що спочатку фракція повинна його обрати. «Я зранку прочитав цей документ, правда, не зрозумів, звідки він до мене потрапив. Там з півдесятка протоколів – на одному протоколі три підписи, на двох протоколах – по одному, але в сумі там 38 підписів про невдоволення Мартиненком, а далі нічого немає», - сказав В.Литвин. Він додав, що хоча це внутрішня справа фракції, але оскільки офіційно документ надійшов, то він вирішив ознайомити з ним своїх заступників Олександра Лавриновича і Миколу Томенка, самого Мартиненка, керівника Апарату ВР Валентина Зайчука і главу регламентного комітету парламенту Олександра Єфремова.

     Відповідаючи на запитання журналістів щодо номеру його посвідчення як кандидата у Президенти України, В.Литвин сказав: «Я вважаю, що це символічний номер, у мене і футболка, в якій я граю у футбол, під 7 номером. І на дочасних виборах до Верховної Ради України ми були на 7 місці у списку партій». Лідер Народної Партії розповів, що минулої суботи, під час свого візиту до Волинської області йому подарували футболку з номером «1». Проте спікер парламенту її не одягнув, тим самим не змінив футболку з 7-им номером.

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 545 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024