ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 12:47
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2009 » Вересень » 9 » Відбувся брифінг заступника голови фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України Олега Зарубінського
Відбувся брифінг заступника голови фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України Олега Зарубінського
09:36

    За словами заступника голови фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України Олега Зарубінського перспектива роботи парламенту досить складна. Він також зазначив, що одна з фракцій вдалася до політичного цинізму, навівши приклад відсутності представників Партії регіонів на вчорашньому засіданні бюджетного комітету. «Справжній політичний цинізм – це, по-перше, коли відома фракція весь час говорить про підняття соціальних стандартів, а вчора, на засідання бюджетного комітету, коли питання підвищення мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму стояло у порядку денному бюджетного комітету, не прислала жодного свого представника для того, щоб це питання не розглядалося. Справжній цинізм – це коли не відстоюється своя позиція, аргументація, і не показуються джерела надходження для того, щоб збільшити видатки, а здійснюються гастрольні поїздки у робочий час, коли Верховна Рада має працювати. Це є справжній цинізм», - наголосив Олег Зарубінський. 

     На переконання О.Зарубінського, цинічною є поведінка фракції, яка постійно говорить про необхідність підвищення мінімальної зарплати і пенсії, а під час голосування за законопроект про встановлення мінімальної заробітної плати не дали жодного голосу за цей законопроект.

     «Цинізмом є і те, коли все роблять для того, щоб не був прийнятий законопроект, який підвищував би частку зарплати у собівартості продукції. Адже і український металург, і британський металург видобувають один і той самий метал, що продається на зовнішньому ринку. Але британський металург за вироблену продукцію отримує у 10-12 разів більше ніж український. Цинізмом є те, щоб говорити про соціальні стандарти і не поділитися своїми здобутками, своїми мільярдними та мільйонними надбаннями з тими, хто живе на одну зарплату», - сказав народний депутат. 

     Заступник голови фракції «Блок Литвина» також розповів журналістам і про людські якості деяких парламентарів. «Людський цинізм – це говорити про багатодітні сім’ї, які живуть в маленьких квартирах, гуртожитках, малосімейках, і при цьому проживати за п’ятиметровим парканом на території 140 га землі», - підкреслив О.Зарубінський.

     «Як боротися з цим цинізмом, коли декларується одне, а насправді робиться зовсім інше? Боротися можна лише одним методом – називати речі своїми іменами. Циніків треба називати циніками, а цинічну поведінку – цинічною поведінкою», - зазначив О.Зарубінський додавши, що вирішити ситуацію, яка склалася можна лише спільними зусиллями.

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 497 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024