ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 17:40
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 16 » Відбулося засідання виконкому Львівської обласної організації Народної Партії
Відбулося засідання виконкому Львівської обласної організації Народної Партії
16:27


                                         


15 березня 2012 року на своє засідання зібрався виконком Львівської обласної організації Народної Партії в розширеному складі. Розпочинаючи засідання виконкому, голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук запропонував проводити його у формі діалогу, щоб розмова вийшла конструктивною, була можливість почути голоси усіх присутніх, а на завершення – виробити спільну думку та ефективний план дій.

У вступному слові Богдан Іщук відзначив, що основну увагу Львівської обласної організації необхідно зосередити на організаційній роботі по досягненню максимального результату,  позитивного голосування за кандидатів по партійному списку.  „Необхідно врахувати те, що саме від результатів голосування за Народну Партію буде оцінюватися робота партійної організації та її керівника зокрема. Для районів, міст обласного підпорядкування та області в цілому, досягнення позитивного результату під час виборів дасть змогу   підняти довіру і рейтинг до Народної Партії і партійців на місцях. Слід максимально працювати на результат, витрачаючи переважну більшість часу на ефективну працю, на проведення тактично виваженої і дисциплінованої кампанії. Ми повинні продемонструвати свою згуртованість, єдність дій та перспективність політичної сили”, - підкреслив Богдан Іщук.  

Присутні на засідання виконкому підтримали обраний курс львівських народників, аргументуючи свою позицію тим, що треба як ніколи бути об’єднаними, мобілізувавши усі свої резерви. Також було запропоновано скерувати зусилля ще й на виховання молодих і перспективних лідерів.

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Львівської обласної організації Народної Партії щодо  участі Народної Партії  у виборах народних депутатів України, рішення Політвиконкому Народної Партії №105/1 від 08 лютого 2012 року, виконком Львівської обласної організації Народної Партії відзначає, що основну роботу партійної організації необхідно скерувати в ті райони, де висуваються наші кандидати в народні депутати України.

На засіданні було створено робочу групу з підготовки до виборів народних депутатів України, окреслені найближчі завдання головам районних та міських партійних організацій, секретаріату Львівської обласної організації Народної Партії.

 

Мілана ЗЛАТОВІЧ,

фото автора

Переглядів: 421 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024