ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 28.04.2024, 07:59
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 18 » В.Литвин: ремонт ВР обійдеться не менш, ніж у 100 тис. грн
В.Литвин: ремонт ВР обійдеться не менш, ніж у 100 тис. грн
12:04

                                                                                

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, одразу після закінчення прямого ефіру у "Великій Політиці з Євгенієм Кисельовим", дав ексклюзивне бліц-інтерв’ю ІМК, де розповів  якої матеріальної шкоди завдано українському парламенту через протистояння коаліції та опозиції у день ратифікації угоди про продовження перебування російського Чорноморського флоту у Криму і висловив припущення, наскільки може збільшитись коаліція в найближчому майбутньому.

- Володимире Михайловичу, Ви вже знаєте якої матеріальної шкоди було завдано Верховній Раді під час ратифікації харківської угоди?

- Комісія ще працює, за попередніми підрахунками, це не менш, ніж 100 тисяч гривень. Але я впевнений, що сума може виявитись більшою, бо підрахували тільки матеріальну шкоду, яку було завдано технічному обладнанню, а те, у скільки обійдеться ремонт покриття, меблів, то на сьогодні це ще не відомо.

- Якщо підрахували збитки, завдані технічному обладнанню, то, мабуть, вже відомо, скільки пультів системи Рада виведено з ладу?

- Я думаю, що з огляду на ту кількість депутатів, яка була зареєстрована у Верховній Раді у день, коли відбулась ратифікація, то від 50 до 70 робочих місць депутатів були виведені з ладу.

- У перші дні після ратифікації у ЗМІ активно обговорювалась інформація, що Ви знали про той спротив, який буде у сесійній залі і про те, що депутати кидатимуть у Вас яйця. То Ви, дійсно, знали про це? Якщо так, то чому, жодним чином, не зробили нічого, щоб завадити планам опозиції?

- А як я міг це зробити!?

- Як Ви вважаєте, якщо б ратифікація не відбулась саме 23 квітня, то наскільки вона могла бути відсунена у часі?

- Ратифікація вже відбулась. Тому я вважаю зайвим говорити про будь-які припущення у цьому питанні.

- Наскільки я розумію, то на обговорення ратифікації та бюджету просто не було часу і саме тому ратифікація харківської угоди була просто формальністю?

- Я пропонував провести обговорення, але з боку противників ратифікації угоди не було продемонстровано жодного бажання, щось обговорювати, бо діяв "принцип лому".

- Чого можна очікувати у подальшому, на Ваш погляд, від противників ратифікації? Чи бачите Ви можливість масштабного народного спротиву проти харківської угоди на чолі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко, яка вже заявила про свої наміри "підіймати людей у регіонах"?

- Звичайно, будуть шукати приводи для конфлікту і тому не можна виключати, що ми увійдемо в зону якоїсь турбулентності.

- Ви під час ефіру заявили, що вже у середині травня коаліція буде нараховувати 250 депутатів. Яка кількість депутатів буде у діючій коаліції до кінця червня, коли майже спливе строк перших ста днів Президента Віктора Януковича?

- Я, дійсно вважаю, що після 11 травня коаліція може збільшитись ще десь на десять депутатів. Щодо до того, чи припиниться на цьому розширення коаліції, то скажу вам відверто - мене це не цікавить.

Інформаційна агенція «ІМК»

Переглядів: 440 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024