ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Вівторок, 23.04.2024, 21:19
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Грудень » 6 » В.Литвин: „Передчасно стверджувати, що ми завершили епопею з Податковим кодексом”
В.Литвин: „Передчасно стверджувати, що ми завершили епопею з Податковим кодексом”
10:11

     Про це Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин сказав у інтерв’ю на телеканалі „Рада” 3 грудня 2010 року. „Побачимо, як він почне працювати і наскільки він буде ефективним у застосуванні”, - зазначив Володимир Литвин. На його переконання, прийняття Податкового кодексу є рубіжним етапом: „Якщо ми хотіли або хочемо нічого не робити, потрібно було не займатися Податковим кодексом. Але всі єдині в тому, що так далі тривати не може і треба сьогодні впорядкувати податкову систему”. В.Литвин зазначив, що сьогодні критикують усіх, хто приймав рішення по цьому Закону: „З одного боку всі ми консервативні і боїмося будь-яких змін, а з іншого – усі говорять, але ніхто не хоче брати на себе відповідальність”.

     Володимир Литвин зазначив, що підвищення податків для тих, хто працював за спрощеною системою оподаткування, не є забаганкою Верховної Ради України, це була пропозиція Міжнародного валютного фонду.

     „Я вважаю, що сьогодні не варто боротися за лаври – хто кого переміг. Упевнений, що переміг здоровий глузд”, – зазначив В.Литвин. За його словами, перемогла принципова позиція, зокрема і тих, хто публічно висловив своє невдоволення. „Це є свідченням відповідальності влади, бо характерною рисою сильної влади є спроможність визнати свою помилку і врахувати пропозиції людей, навіть відступити від деяких задекларованих позицій”, - наголосив Володимир Литвин.

     Голова Народної Партії переконаний, що треба зосередити зусилля не на критиці цього документа, а на його роз’ясненні, „щоб він правильно застосовувався”.

     Володимир Литвин зазначив, що пропозиції Президента України були враховані стовідсотково. У п’ятницю Володимир Литвин підписав Податковий кодекс та направив на підпис Президенту України.

 

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 386 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024