ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 05.05.2024, 20:17
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Листопад » 6 » В.Литвин: «Кожен, хто дістав підтримку людей і отримає депутатський мандат, є представником народу у владі і повинен усвідомлювати свою відп
В.Литвин: «Кожен, хто дістав підтримку людей і отримає депутатський мандат, є представником народу у владі і повинен усвідомлювати свою відп
11:14
В.Литвин: «Кожен, хто дістав підтримку людей і отримає депутатський мандат, є представником народу у владі і повинен усвідомлювати свою відповідальність»

то дістав підтримку людей і отримає депутатський мандат_250.jpgПро це заявив Голова Верховної Ради України, Голова Народної Партії Володимир Литвин під час інтерв’ю телеканалу «Рада». На його переконання, «учасники виборчих змагань повинні оголосити демобілізацію та усвідомити, що вибори закінчилися і треба вже думати про практичну роботу, а також про те, як налагодити діалог і визначити спільні підходи до подальшої роботи в країні».

Лідер Народної Партії також вважає, що країна не може постійно перебувати у стані протестів. «Я переконаний, що кожен, хто дістав підтримку людей і отримає депутатський мандат, є представником народу у владі і повинен усвідомлювати свою відповідальність, пропонувати власне бачення розвитку країни, що має матеріалізуватися у прийняття конкретних рішень», – наголосив В.Литвин.

Водночас він висловив переконання, що представники опозиційних сил у парламенті мають надавати власні пропозиції щодо вирішення суспільно важливих питань. «Лише тоді буде видно, які рішення дістають підтримку, а які – ні, після чого можна буде говорити про незгоду, демонструючи свою опозиційність, але пропонуючи варіанти розвитку країни», – зазначив В.Литвин.

На думку Голови Верховної Ради України, в державі є базові питання, над якими має працювати весь депутатський корпус. «Україна має бути суверенною, соборною і правовою державою. Над цим треба працювати. Україна повинна мати вигідний для неї зовнішньополітичний курс. Треба вирішувати нагальні, ключові проблеми людей і пропонувати кращі варіанти їх вирішення», – резюмував Володимир Литвин.

 

Леся Кіхно

Переглядів: 324 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024