ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 03.05.2024, 20:47
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 6 » У Львові відкрився епіцентр інформації під час Євро-2012
У Львові відкрився епіцентр інформації під час Євро-2012
13:23
Відтепер найновіша інформація з усіх куточків міста, яка стосується перебігу подій чемпіонату Європи з футболу Євро -2012 концентруватиметься в медіа-центрі «Львів 2012», що урочисто відкрився годину тому в приміщенні Львівської міської ради. Саме тут журналісти зможуть отримати цікаву інформацію та усі необхідні коментарі, зустрітись із відомими людьми, які завітають в гості до Львова. В робочій зоні облаштували 20 стаціонарних робочих місць (комп‘ютери з підключення до швидкісного Інтернету, Skype з гарнітурою), безкоштовний –Wi-Fi, друк/сканер та ксерокс, камери схову для техніки журналістів. У дворику Ратуші розмістили зручне Медіа-кафе, а в самій робочій зоні можна пригоститися безкоштовним чаєм, кавою, водою та солодощами. Вирішити будь-які побутові питання та ознайомитися із культурною програмою є можливість в спеціально облаштованій довідці та звернувшись до волонтерів, які радо зустрічають ще при вході до приміщення Медіа-центру та самі пропонують допомогу.
 
                
 
Міський голова Андрій Садовий на відкритті запевнив журналістів в тому, що міста достойно приготувалося до зустрічі гостей та проведення чемпіонату. Єдине, чого не буває забагато, за словами Андрія Івановича, так це привітності. Аби вболівальники та туристи міста не розгубилися та змогли швидко зорієнтуватися в західноукраїнському місті, приймаюче місто презентувало друкований та мобільний «Путівник вболівальника» п’ятьма мовами: українською, англійською, німецькою, польською та португальською.
 
З 1 червня в Львові працює цілодобова інформаційна служба іноземними мовами, в якій можна отримати довідку зрозумілою для себе мовою. На проспекті Свободи, поблизу офіційної фан-зони, розмістилося фан-посольство, а містом працюватимуть 2 мобільні фан-посольства: німецьке та датське. Вони допомагатимуть вболівальникам з різних питань: інформаційна підтримка, допомога з розташуванням, харчуванням, надання медичної допомоги тощо. Також будуть роздруковані картки та інша поліграфія, яку вболівальник зможе отримати безкоштовно.
 
Наостанок додам, що акредитація ( бейдж) дає право журналістам безкоштовного проїзду в громадському транспорті міста. Робочі комп’ютери працюють бездоганно – перевірено на собі. Щоправда, всі програми мають англомовний інтерфейс, а от спілкуватися в мережі можна чотирма мови: українською, російською, англійською та німецькою. Побачивши, що на робочому місці розпочав роботу новий журналіст, одразу ж підходять волонтери та перепитуються, чи все працює, чи не потрібна допомога та нагадують, щоби в разі потреби зверталися до них.
 
З епіцентру подій у Львові Мілана Златовіч, фото автора.
Переглядів: 552 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024