ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 03.05.2024, 14:31
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 28 » У Львові відбулося засідання виконкому
У Львові відбулося засідання виконкому
11:47



27 жовтня відбулося засідання виконком Львівської обласної організації Народної Партії із дотриманням кворуму. Зважаючи на те, що наближаються чергові вибори, секретаріати   обласної, міської та районних організацій намагаються постійно нарощувати потенціал Народної Партії на Львівщині, підтримувати імідж Партії та надавати реальну допомогу виборцям у вирішенні нагальних питань.

 

Засідання відбувалося за участі голови Львівської обласної організації Народної Партії Богдана Іщука, керівника секретаріату Львівської обласної організації Ігоря Матвієнка, керівника секретаріату Львівської міської організації Івана Ціхоня. Розпочинаючи засідання виконкому, Богдан Іщук запропонував проводити його у формі діалогу, щоб розмова вийшла конструктивнішою та була можливість почути голоси усіх членів виконкому.

 

Голова Львівської обласної організації Народної Партії доповів про ситуацію, яка склалася  напередодні виборів до Верховної Ради, про процес формування комісій, можливості формування мажоритарних округів. Особливу увагу було акцентовано на оновленні бази контактів як керівників партосередків, так і рядових членів. Богдан Іщук закликав присутніх використовувати наявні можливості на повну силу, розвивати партійну структуру на місцях, проводити практичну, щоденну працю, спрямовану на забезпечення умов гідного життя кожного громадянина.

 

Найприємнішою частиною засідання було вручення почесних грамот Політвиконкому Народної Партії за багаторічну плідну роботу в партії, активну і ділову позицію в громадсько-політичному житті Рискальчику Богдану Івановичу, члену виконкому ЛОО Народної Партії, голові Золочівської районної партійної організації Народної Партії, та Суховичу Володимиру Івановичу, члену виконкому ЛОО Народної Партії, голові Камянка-Бузької районної партійної організації Народної Партії – з нагоди 60-річчя кожного. Далі засідання повністю перейшло в діалог. Присутні висловлювали свої думки стосовно майбутнього Партії, радилися з керівництвом, надавали пропозиції щодо покращення роботи.

 

Підсумовуючи виконком, голова Львівської обласної організації Народної Партії Б.Л. Іщук наголосив на основних аспектах роботи парторганізації. Серед них - посилення роботи з депутатами усіх рівнів, які представляють Народну Партію, консолідація роботи партійних осередків на Львівщині, активна підготовка до майбутніх виборів та систематичне висвітлювання своєї роботи в засобах масової інформації.

 

МІЛАНА ЗЛАТОВІЧ,

прес-секретар Львівської обласної організації Народної Партії

Переглядів: 390 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024