ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Понеділок, 29.04.2024, 06:30
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 8 » У Львові створили територію гостинності із сувенірами
У Львові створили територію гостинності із сувенірами
10:22

В одному із наймальовничіших парків Львова - парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького – створили територію гостинності під назвою «LeoFan». В неофіційній фан-зоні безкоштовний Wi-Fi, постійно діючі атракції: трансляція матчів Чемпіонату, страви країн Європи, дитяча ігрова країна, інтерактивні розваги та дозвілля для молоді, фан-посольство та VIP-зона. Вхід буде безкоштовний в усі дні, окрім виступів відомих гуртів. Територія «LeoFan» забезпечена камерами схову, банкоматом, пунктом поповнення мобільного звязку, охороною, медичною допомогою та санітарно-технічною зоною.

 

За словами організатора створення неофіційної фан-зони Андрія Сидора, територія «LeoFan» стала єдиною в Європі критою фан-зоною, обладнаною найбільшою в світі тентовою конструкцією з прозорим дахом розмірами 50 х 50 метрів. „Ідея з’явилася після подорожей Європою та відвідин подібних заходів. Не слід забувати, що чемпіонат по футболу відбуватиметься не лише для гостей, але й для львів’ян також. Розмір тентової  конструкції дозволив легкому інтегруванню в оточуюче середовище парку. Приміром, під тентом продовжують рости три клени і нічого їм не бракує. Відпочинок на території «LeoFаn» - це не лише футбол, а й сімейний відпочинок, так як є зона дитячого відпочинку – Дитяча країна «LeoFаn», в якій відбуватимуться спортивні змагання, майстер-класи та конкурси. Ми передбачаємо одночасне перебування до 1,5 – 2 тис. людей, але вона може бути розширеною, якщо буде більше відвідувачів. Правила перебування та проходження аналогічні до офіційної фан-зони”, - поділився з нашою кореспонденткою Андрій Сидор.

 

Гостей очікує насичена культурна програма. 15-17 червня у фан-зоні відбудеться Міський фестиваль пива. Гості «LeoFаn» матимуть змогу скуштувати не лише українське, але й пива з різних країн Європи. В дні без матчів львів’яни та гості міста зможуть відвідати концерти відомих зірок світової та української сцени. Грандіозна вечірка закриття фан-зони відбудеться 30 червня. Андрій Сидор повідомив „Народну”, що на території гостинності постійно діятиме гастрономічний ярмарок „Кухня народів Європи”. „Стосовно кухонь, то заклади харчування зацікавлені та ми їх стимулюємо до того, аби вони готували кухні-учасників Євро. Свої фірмові страви представлять відомі європейські кухні - Італії, Англії, Франції. Не буде головного міцного російського напою, тільки пиво”, - сказав Андрій Сидор.

                     

Роман Гриневич представив унікальний український автентичний сувенір – калаталку, спеціально зроблену для Євро-2012. „Цей інструмент дійшов до нас із трипільських часів і вважається потужним символом, що характеризує прихід нового. Згодом калаталка втратила своє первісне значення і почала використовуватися в народі як дитяча іграшка. Сотні поколінь українських дітей зростали, виховані доброзичливою національною іграшкою. Кожна країна асоціюється із національними символами, за якими впізнають культуру та духовність народу. Сувенір „калаталка” спеціально стилізований під символіку чемпіонату „Євро-2012”. Ми виробили ексклюзивні авторські  екземпляри до 1/16, 1/8 та ¼ чемпіонату, якими сповіщатиметься про початок матчів. У всіх приймаючих містах продаватимуться (по 80 грн. за штуку) спеціальні екземпляри калаталок з розмальованим футбольним полем, прапорами України та Польщі”, - поділився Роман Гриневич.       

 

Андрій Вороновський, начальник відділу культури Львівської міськради, підкреслив, важливість створення неофіційної фан-зони та представлення національного сувеніру: „ Центр міста буде перенасичений туристами. Мешканці Львова не захочуть їхати в центр міста, а обиратимуть парк. Концепція нестандартна – сімейна. Можна активно проводити час протягом 5-6 годин. Якщо казати з точки зору мешканця, то вони обиратимуть цю фан-зону через те, що вона буде не настільки насиченою, з продуманою та пристосованою інфраструктурою для відвідувачів різних вікових груп”.

 

Під час спілкування я не могла оминути теми значущості чемпіонату не лише для бізнесменів та чиновників, але саме для пересічних громадян. Ось що мені відповіли:

 

Андрій Сидор: - Для мене Євро – це важка робота протягом 25 днів. Я побував на чемпіонаті світу та Європи. Хочеться, аби у нас було принаймні не гірше. В Європі ми не бачили критих фан-зон. Ми всі - патріоти міста та України, тому прагнемо, аби наша збірна проходила якнайдалі. Бажаю усім радіти з того, що спортивний захід такого рівня проходить у нас.

 

Андрій Вороновський: - Для міста та його мешканців зявилися великі можливості:  новий стадіон, новий аеропорт, відремонтовані дороги. Хороші можливості, аби рухатися вперед.

 

Роман Гриневич: - Якщо ми проведемо на високому рівні чемпіонат по футболу, то зможемо в подальшому приймати інші міжнародні спортивні заходи. Сподіваюсь, що український сувенір-калаталка стане популяризатором української культури в світі.

 

Мілана Златовіч,

фото автора.

Переглядів: 489 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024