ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 28.04.2024, 17:23
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 25 » Раду радили, про діло мовили
Раду радили, про діло мовили
10:33

23 листопада 2010 року відбулося засідання Ради Львівської обласної організації Народної Партії на якій підбили підсумки виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 31 жовтня 2010 року та обговорили участь районних міських організації Народної Партії у виборчому процесі. На зустріч прибуло 30 представників районних організації Народної Партії.

З доповіддю виступив голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук. На початку зустрічі Богдан Лук’янович привітав з нагоди 70-річного ювілею Йосипа Галамая члена Городоцької районної організації Народної Парті, вручивши йому грамоту та книжку „Історія України” Володимира Литвина.

У своїй доповіді керівник Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Лук’янович Іщук, відзначив райони, в яких за Народну Партію до Львівської обласної ради було віддано найбільше голосів, згадав про ті район, які подолали трьохвідсотковий бар’єр до районних рад, відзначив депутатів-народників, які пройшли до Львівської обласної ради.  Після усіх похвал почалася справжня буря.

 На горіхи дісталось керівникам районних та міських партійних організацій, де не було представлено жодного кандидата в депутати до Львівської обласної ради, в недостатній кількості підібрано кандидатів в депутати в списки до районних та міських рад, не в повному обсязі охоплено населені пункти та виборчі дільниці кандидатами від Народної Партії в одномандатних мажоритарних виборчих округах, не здобуто жодного мандата в районній чи міській раді.  

Головам партійних організації на засіданнях виконкомів запропоновано чесно і принципово зробити аналіз своєї особистої участі у виборчій кампанії і самовизначитись щодо можливості дальше очолювати партійні організації та проаналізувати участь членів виконкомів та рядових членів партії у виборчій кампанії, які брали активну участь у роботі інших виборчих штабів і агітували за кандидатів від інших політичних сил.

Опісля Богдан Лук’янович запропонував вносити пропозиції щодо подальшої роботи. Заглядаючи у майбутнє, народник Йосип Іванович Галамай, зазначив, що для досягнення бажаних результатів на виборах до Верховної Ради, потрібно виробити певну стратегію і тактику. „Треба, щоб кандидати знали для чого це робиться і що саме потрібно робити. Вже зараз треба визначити тих людей, які будуть балотуватись до Верховної Ради і хай вони працюють, підбирають людей, створюють штаби, бо якщо вони зголосяться за пів року то ніякого результату не буде” – висловив свою думку Йосип Іванович.  Депутат–народник Львівської обласної ради Анатолій Дейненка запропонував збиратись двічі на місяць, щоби партія „звучала”, здобувала свій авторитет, а для цього повинні працювати всі разом, „бо лише в єдності ми сила” – зазначив Анатолій Михайлович.

Христина Щур

прес-секретар львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 477 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024