ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 03.05.2024, 09:32
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 18 » Радехівський відгомін конкурсу
Радехівський відгомін конкурсу
11:13

До 20-річчя Незалежності України редакція газети «Народна» проводила конкурс дитячого малюнка під назвою «В якій Україні я хочу жити». Активними учасниками конкурсу були вихованці Радехівської районної школи мистецтв, що на Львівщині.

 

Голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук та голова районної організації Народної Партії Павло Залужний днями завітали в робочу майстерню відділу образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Радехівської районної школи мистецтв, аби вручити активним учасникам та переможцям конкурсу подяки і  заохочувальні подарунки.

«Ви показали своє бачення майбутнього держави малюнком. Це не так просто. Усім відомо, що набагато легше розповідати або ж скласти вірша. А от висловити свої почуття з допомогою пензля - набагато складніше. Я щиро задоволений з того, що ви створили цілу низку якісних художніх творів, які прославили наш край на всю Україну, адже найкращі роботи друкувалися на шпальтах газети «Народна», - зазначив в привітальному слові Богдан Іщук.

 

Відзнаки від народників отримали Вікторія Вознюк, Юрій Матіяшчук, Наталія Демчук, Тетяна Дейнека та Ірина Демчук. Цінний подарунок отримав й керівник відділу Степан Огородник. Богдан Іщук з власної бібліотеки презентував книгу «Український живопис», в якій зібрані роботи найкращих вітчизняних митців. «Радий, що у вас є такий керівник. Про нього багато знають. Він виховав плеяду хороших художників. У своїх учнів він не лише розвиває творчий потенціал, але й навчає таким людським цінностям, як дружба, взаєморозуміння, повага, толерантність до своїх колег, відданість покликанню. Радехівська  районна школа  мистецтв  у своєму  розвитку йде  у правильному  напрямку, вибрала  правильні  пріоритети  у  навчанні  та  вихованні,  має  неабиякі  досягнення  й авторитет  в  освітніх колах  не  тільки  області, але  й  України. А  це, зрештою, свідчить  про  відмінну  роботу  дирекції  школи, кожного  вчителя  і  керівника  гуртка  зокрема. Бажаю усім вам творчої наснаги і подальших успіхів», - підсумував Богдан Лук’янович.

 

МІЛАНА ЗЛАТОВІЧ,

Прес-секретар Львівської обласної організації Народної Партії


Переглядів: 493 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024