ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 19:23
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 19 » Привітання Володимира Литвина до Дня працівника сільського господарства
Привітання Володимира Литвина до Дня працівника сільського господарства
10:14

Працівникам сільського господарства України

Володимир ЛитвинРадий вітати з професійним святом представників однієї з найпотужніших галузей вітчизняної економіки, а водночас унікального пласту суспільства, що є одвічним і невтомним його годувальником, опорою та джерелом життєвої сили.

Україна традиційно шанує і славить у вашій особі все своє селянство, головна заслуга якого не тільки у створенні достатку на народному столі. Село, його люди завжди брали на себе основний тягар випробувань, відміряних долею нашій землі, і жертовно, не рахуючись з ціною, їх переборювали. Село, його люди були, залишаються і будуть носієм, символом та оберегом  нетлінних чеснот нації, її морального здоров’я, запорукою виживання на крутих поворотах історії. Вклоняюся мудрості, терпінню, вірі в майбутнє, з якими ви сприймаєте проблеми та складнощі нинішньої доби.

Поки живе і працює село, живе і зростає держава. Альтернативи цій жорсткій формулі немає, усі ми повинні наповнювати її конкретним,  реальним змістом. Годі говорити про борги перед селом – час їх віддавати. Орієнтуючи на це зусилля парламенту, маю на увазі не лише створення умов для продуктивної праці в агропромисловому комплексі, а й розвиток сучасної інфраструктури, поліпшення соціального самопочуття селян, забезпечення гідного рівня їхнього життя, підвищення суспільної престижності хліборобської праці та відродження кращих її традицій.

Найперше, чого хочу побажати у день свята всім і кожному з вас, –   бути господарем на своїй землі. Господарем дбайливим, умілим, ефективним, який тісно поєднує свій власний інтерес з інтересом загальним, всенародним. А турботу про наступний урожай – з думою про нашу матір–Україну. Нехай  родючими і щедрими будуть борозни, прокладені вами на її ниві.

Здоров’я і добра, наснаги та невтомності у ваших одвічних і многотрудних клопотах та справах!

 

 

Володимир ЛИТВИН

Переглядів: 892 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024