ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 14:43
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 4 » Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня працівників соціальної сфери
Привітання Політвиконкому Народної Партії до Дня працівників соціальної сфери
16:29


Шановні працівники соціальної сфери! 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери.

Відзначення Дня працівників соціальної сфери – справедлива шана держави за вашу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові й тепла. На сьогодні соціальна робота стала частиною політики держави. До спеціалістів установ соціальної сфери висуваються дуже високі вимоги. І у чому б не полягала їхня робота, головною метою діяльності є допомога людям, а головною рисою характеру – людяність.

 Невтомна щоденна робота працівників соціальної сфери є вкрай важливою та необхідною. Адже вона безпосередньо пов'язана з турботою про людей. Приємно відзначити, що завдяки спільним зусиллям у соціальній сфері відбуваються відчутні зміни на краще. Вона стає ближчою до людини, все повніше задовольняє її потреби.

На ваші плечі покладено одне з найважливіших і найвідповідальніших завдань – державна підтримка і соціальний захист громадян, заснований на принципах індивідуального підходу до кожної людини. Виконання цієї місії неможливе без доброти, такту, а часом – і самозречення. Саме завдяки вашій праці і самовіддачі нам є чим пишатися, адже робота соціального працівника завжди була і залишається однією з найблагородніших у світі!

Упевнені, що ви і надалі з притаманними вам сумлінністю і самовідданістю спрямовуватимете свої зусилля, чуйність, професійні знання і великий практичний досвід на забезпечення нової якості життя наших громадян.

Щиро віримо, що ваша працьовитість, компетентність і надалі служитимуть людям. Бажаємо вам творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій. Щоб не вичерпалася ваша віра у щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя і доброта, бажання і спроможність бути корисними людям, які потребують вашої турботи та підтримки!

Політвиконком Народної Партії

Переглядів: 435 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024