ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 22:29
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 15 » Привітання Львівської обласної організації Народної Партії до Дня працівника лісу!
Привітання Львівської обласної організації Народної Партії до Дня працівника лісу!
10:20

Шановні працівники та ветерани лісового господарства!

 

Від щирого серця вітаю усіх, хто пов'язав свою долю з лісом, примноженням та використанням його невичерпних природних ресурсів, з професійним святом – Днем працівника лісу.

 Ваша професія — одна з найважливіших на Землі. Оскільки ліси - це довершений, здатний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який не лише захищає, але й забезпечує охорону здоров‘я людини. Для України це -  безцінне та особливе багатство.

Діяльність майже стотисячного колективу працівників лісогосподарської галузі України має особливе значення. Нині перед лісівниками стоїть низка важливих завдань. Вам належить і надалі збільшувати лісистість території країни до європейського рівня, оберігати екологічну привабливість лісів, насичувати та підтримувати тваринне різнобарв’я, запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, ефективного використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу, боротися із самовільними вирубками, пожежами та шкідниками, обачно вести господарство на радіоактивно забруднених територіях, піднімати матеріальну базу лісової науки та освіти до сучасного європейського рівня.

 Охорона цього безцінного дару природи - високе покликання працівників лісового господарства. Щоденна праця в усі пори року за будь-якої погоди покликана примножувати лісове багатство країни, забезпечувати екологічну безпеку людей та гармонійну взаємодію суспільства з природою. Спрямовуючи зусилля на зміцнення лісового фонду України, лісівники вносять вагомий внесок у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечують потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

 Проголошення 2011 року Міжнародним роком лісів надає унікальну можливість для залучення уваги громадськості до проблем збереження лісових запасів  та біологічного різноманіття.

 Дякуючи Вам за невтомність і самовідданість, щиро бажаю щастя, добра та достатку, міцного здоров'я, родинного благополуччя та натхненної праці.

 

 З повагою,

 

Голова Львівської обласної організації

Народної Партії                                                                                                                       Богдан ІЩУК


Переглядів: 564 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024