ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 19.04.2024, 20:46
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 14 » Привітання до Дня працівника сільського господарства України
Привітання до Дня працівника сільського господарства України
17:12
 

                                                


Шановні працівники сільського господарства України!

 

Дозвольте привітати Вас від імені Львівської обласної організації Народної Партії та від себе особисто з професійним святом – Днем працівника сільського господарства України!

 

З давніх-давен Україна славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми. Наша держава була і залишається осередком міцних та усталених сільськогосподарських традицій. Показники врожайності поточного року вкотре підтверджують, що жодна криза, жодні негаразди не можуть стати на заваді Вашому професіоналізму та наполегливій праці. Ви шанує систему цінностей, спрямовану на ефективне та дбайливе використання ресурсів у сільському господарстві, результативно працюєте над завданням розвитку технологічного рівня та підвищення рентабельності виробництва. Ви впевнено продовжуєте працювати над розвитком власного професійного рівня, розробляєте унікальні продукти та передові гібриди на основі найкращого світового досвіду, постійно підвищуєте кваліфікацію співробітників з метою забезпечення сталих здобутків сільськогосподарському комплексу.

 

Основною метою Вашої діяльності є всебічне сприяння прогресивному розвитку аграрнопромислового сектору економіки України, збереженню наших з Вами унікальних земель на благо сучасного та майбутнього поколінь шляхом професійної розробки і  впровадження ефективних рішень та інновацій в технології сільського виробництва.

 

Бажаю Вам мати можливість якомога довше працювати на землі, передаючи дітям власний досвід та моральні цінності, отримувати такі необхідні для розвитку прибутки, незважаючи на кризи фінансові та духовні.

 

Здоров’я Вам, витримки та злагоди в душі, родині та колективі!

 

Добрих вам засівів, рясних сходів та щедрих ужинків!

 

З повагою,

Голова Львівської обласної організації

Народної Партії                                                                 Богдан ІЩУК

 

 

Переглядів: 1017 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024