ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 28.04.2024, 14:15
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Жовтень » 24 » «Політики по обидві сторони барикад вже вкотре об’єднанні спільним «горем» – Володимир Литвин
«Політики по обидві сторони барикад вже вкотре об’єднанні спільним «горем» – Володимир Литвин
12:24

Про це на своїй сторінці Facebook написав Голова Народної Партії, народний депутат України Володимир Литвин, коментуючи ситуацію пов’язану з виборами у місті Києві.


Тривалі збурені аж до істеричності виступи і заяви у ВР щодо необхідності проведення виборів у Києві звучать настільки позірно, що в їх «щирості», мабуть, не засумнівався би й сам Станіславський. Адже вони сповнені і надривом, і пристрастю, і демонстративністю – усіма головними складовими успішної театральної постанови.
Зручна тема про те, що Київ потерпає без традиційного українського свята – виборів - надовго оселилася в залі Верховної Ради. Проте, вочевидь, є символічною сходинкою до головної – виборів Президента України у 2015 році. А самі політики по обидві сторони барикад вже вкотре об’єднанні спільним «горем»: одні не мають свого прохідного кандидата, інші у своєму кандидатові не впевнені. Відтак продовжують демонструвати химерну принциповість. Політична доцільність знову домінує.
Якби ж налаштованість на вирішення проблеми київської влади справді була, тоді б діяли хоча б наближено у спосіб, запропонований мною напередодні початку цієї сесії:
1. Оскільки влада здійснюється неперервно, то сесії ради мають відбуватися за наступної другої умови.
2. Узгодженого, знову ж таки публічно, рішення щодо дати виборів ради і голови міста, яке має бути прийняте постановою на першому пленарному тижні ВР у вересні ц.р.
3. На розгляд допрацьовуючої ради виносяться тільки невідкладні питання забезпечення життєдіяльності міста. На все інше накладається табу.
На мій погляд, це було б по-державному і зрозумілим для киян. А чергові видовища нічого не додають, є просто сеансами зневажання країни політичними вболівальниками за неї.
Те, що не розглядаються ці або не пропонуються інші реальні підходи у цьому питанні, то твердо переконаний: вибори не цікавлять топових політиків, потрібен лише привід для того, щоб закликами і тавруваннями підтримувати бойовий запал у середовищі своїх прихильників. Інакше кажучи, утримувати свій «людський матеріал» під своїм контролем.

Прес-служба Народної Партії
Переглядів: 329 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024