ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 28.04.2024, 06:37
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 29 » О.Зарубінський: „План дій візового діалогу між Україною і Європейським Союзом – це подвійні стандарти щодо України”
О.Зарубінський: „План дій візового діалогу між Україною і Європейським Союзом – це подвійні стандарти щодо України”
12:48
„Ніякого плану дій у 2005 році Україна для громадян Європейського Союзу не давала, щоб вони могли безвізово, вільно приїжджати в Україну. Чому така асиметрія в міжнародній політиці? І для Албанії, і для Македонії, і для Боснії передбачався не план дій, а дорожня карта. І після виконання цієї дорожньої карти було зобов’язання автоматично звільнити громадян цих країн від віз”, – зазначив заступник Голови Народної Партії, народний депутат України Олег Зарубінський у програмі „Шустер Live” на телеканалі "Україна”.

„Навіть якщо Україна виконає повністю, на сто відсотків цей план, це абсолютно не гарантує, що українці будуть позбавлені необхідності мати візи для в’їзду до Європейського Союзу. Я вважаю, що це є ганебно”, – наголосив народний депутат України.

За словами Олега Зарубінського, існує серйозний міф нібито всі українці в Європейському Союзі є нелегалами. „В 2006 році у країнах Європейського Союзу було затримано всього 22 тисячі українців, які перебували там нелегально, а через три роки це число скоротилося в два рази. Тому ніякої небезпеки українці для країн Європейського Союзу не становлять. Це є міф”, – зауважив заступник Голови Народної Партії.

„До речі, у цьому плані дій посилаються на угоду про реадмісію, теж невигідну для України. Відповідно до цієї угоди Україна має брати на себе навіть тих мігрантів, які могли перетнути кордон з Європейським Союзом не український, а просто якщо у них є якась квитанція чи документ, що вони колись були в Україні”, – зазначив народний депутат України.

„У резолюції Європарламенту є значна частина компліментарності до України; тут є значна частина того, що цікавить сам Європейський Союз, наприклад, енергоносії. І є значна частина критики. І цю критику треба сприймати, бо сильна влада та, яка вміє свої помилки виправляти”, – підкреслив народний депутат України О.Зарубінський.

Прес-служба Народної Партії


Переглядів: 389 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024