ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 28.04.2024, 09:37
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Вересень » 15 » О.Зарубінський: «Ключовий документ, який має розглянути парламент – Податковий кодекс і бюджет на наступний рік на базі цього Податкового ко
О.Зарубінський: «Ключовий документ, який має розглянути парламент – Податковий кодекс і бюджет на наступний рік на базі цього Податкового ко
12:02

Про це народний депутат України від фракції «Блок Литвина» у Верховній Раді України Олег Зарубінський сказав в інтерв’ю на радіо «Ера FM». Він висловив незадоволення у зв’язку з тим, що досі проект Податкового кодексу не розглядається парламентом. «Постійно надходить інформація по те, що Податковий кодекс готовий. Я до цих пір не зрозумів, хто розробляє Податковий кодекс, бо інформаційні повідомлення йдуть від різних віце-прем’єрів. Я, як і мої колеги і громадяни, хотів би просто знати, хто буде нести відповідальність за той варіант Податкового кодексу, який буде запропонований парламенту». О.Зарубінський зазначив, що йому імпонують не всі положення, але він їх сприймає. «Наприклад, коли в першому читанні був запропонований Податковий кодекс, там було положення про те, що з доходів від депозитів у банках будуть брати податок», - зазначив народний депутат. Він наголосив, що фракція «Блоку Литвина» виступала проти цього: «І ми не єдині, хто проти цього виступав, але я знаю, що сьогодні там є норма про те, що менше, ніж 200 тисяч гривень в якості депозитів не підпадає під цю норму, тобто податок не збирається, а це торкнеться 90-93%». О.Зарубінський переконаний, що це позитив.

Коментуючи ситуацію з дискримінацією російської мови, Олег Зарубінський зазначив, що і в Києві, і в Криму, і в Одесі, і навіть в деяких обласних центрах України він набагато частіше чує російську мову, ніж українську. «Гадаю, що проблема, якщо вона є, полягає не в тому, що хтось когось дискримінує, а в тому, що в нас до сих пір є недостатня мотивація, щоб кожен громадянин України знав державну українську мову. Вважаю, що ця мотивація має бути обов’язково присутня. Молода людина, учень, студент має знати, що в державі Україна він мусить, зобов’язаний знати українську мову», - вважає народний депутат України.

Олег Зарубінський переконаний, в Україні є серйозна проблема, яка полягає в тому, що українці не знають іноземних мов. «Я маю на увазі не російську, і це абсолютно достеменний факт, що в науково-освітній сфері, перш за все в науковій, у світі 98% всього, що друкується, – дисертації, монографії, результати досліджень – друкується англійською мовою», - наголосив О.Зарубінський. Він переконаний, що в Україні обов’язково має викладатися англійська мова, і це є не примхи, а реальна інтеграція в сучасний цивілізаційний простір. 

Прес-служба Народної Партії

Переглядів: 376 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024