ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Середа, 24.04.2024, 02:13
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Січень » 1 » НОВОРІЧНЕ ЗВЕРНЕННЯ Голови Верховної Ради України до українського народу
НОВОРІЧНЕ ЗВЕРНЕННЯ Голови Верховної Ради України до українського народу
10:03

Дорогі співвітчизники!

 

            На нашому порозі і календарі Новий рік. Благодатна, пам’ятна кожному з дитинства пора, що пробуджує радість та надії, кличе до родинних столів, дружнього кола, до велелюдного щирого спілкування без буденних клопотів та турбот.

             А ще ці неповторні миттєвості несуть загострене відчуття єдності з народом, причетності до його справ, невіддільності від доль своєї землі та всіх на ній сущих. Так ведеться зроду-віку, від славних предків, і суголосно продовжуватиметься далі, у дітях та онуках.

             Від усього серця вітаючи з новорічними святами, пропоную усім нам разом  згадати частку спільного буття, що відходить в історію, добрим словом. Вона того заслуговує – попри все неоднозначне, чим була позначена, і незвіданим, що чекає попереду. Сьогодення та майбутнє мають виростати з поваги до прожитого й пережитого і будуватися на винесених з нього уроках та висновках.

             Рік, що спливає, і все стартове десятиліття ХХI віку ввійдуть помітними сторінками до хронік творення оновленої, демократичної та економічно розвиненої України. Одначе є й незаперечне розуміння того, що зробити можна було більше, краще, а нерідко і по-іншому. Надто багато сил і часу витрачено на цілі та дії, які не додали позитиву ні державі, ні умовам життя людей. На жаль, спроби відвернути суспільно-політичну енергію з мирного, конструктивного річища не припиняються. Їх слід раз і назавжди залишити у минулому.

             Звідси постійна і настійна потреба в консолідації влади, відповідальності політиків та політичних сил, згоди і злагоди в суспільстві. У цьому вирішальна передумова реалізації Україною свого історичного шансу. У цьому запорука оплати рахунку, який пред’являє нам епоха.

             Сподіваюся і вірю, що 2011-й буде роком усвідомлення критичної важливості таких імперативів доби. А відповідно - конкретної, осмисленої і системної роботи. Тієї роботи, яка людині в радість і в якій головний вияв та мірило її громадянської активності і патріотизму.

 

            Нехай новий рік пройде для нас під цим творчим, будівничим знаком.

             Щастя вам і здоров’я, добрих і успішних днів услід за новорічним світанком!

 

 

            Щиро ваш

 

                                                                               Володимир ЛИТВИН

Переглядів: 395 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024