ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 21:08
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Квітень » 23 » Народники взяли участь у створенні інтелектуального клубу
Народники взяли участь у створенні інтелектуального клубу
13:37

Вже кілька разів львівська небайдужа інтелігенція збирається у приміщенні Музею етнографії та художнього промислу, аби обговорити суспільно-важливі проблеми і їх вирішення. Адже криза політична та економічна не може тривати далі. Українці не можуть залишатися байдужими до того безладу, який відбувається у нашій державі. А відтак потрібно навчитися впливати на владу, контролювати її та змушувати приймати правильні та необхідні рішення. Саме з цією метою львівська еліта і хоче створити дискусійний інтелектуальний клуб. Якою саме має бути ця організація і як вона працюватиме – місцева інтелігенція обговорювала на круглому столі, який відбувся 19 квітня. Прийшли сюди люди різної професії. Це і політологи, і психологи, і журналісти, історики та поети. Кожен учасник мав змогу виступити і висловити свої пропозиції та побажання.

Загалом, дискусійний клуб відстоюватиме ідею народовладдя, намагатиметься змінити структуру управління держави, врегулювати роботу міністерств, створити інститут з підготовки лідерів, відстояти мажоритарну виборчу систему та запропонувати свої зміни до конституції. Вже зараз готуються перші проекти, які встановлять чіткий і подальший план дій дискусійного клубу. Доповнювати ці проекти взялися учасники круглого столу. Так ідейний зачинатель дискусійного інтелектуально клубу, доцент  Львівського навчально-наукового інституту Закарпатського державного університету, викладач експериментальної психології Броніслав Здравко зазначив, що дискусійний клуб має впливати на владні органи лише мирним шляхом. В обговоренні також взяв участь і розробник розгортання суспільних структур громадських організацій Тарас Плахтій. На його думку, зараз найголовнішим завданням для клубу є стати дійсно авторитетним серед населення. З доповіддю виступив директор громадської організації математичної інформатики ім. В. Вальковського Сергій Звєрєв. Доповнив його голова Сихівської районної організації Народної партії м. Львова Петро Степаненко. Він зазначив, що ідея народовладдя, правильно організована, це новий напрямок демократії, який може дійсно створити гідне майбутнє для нашої держави. Окрім того, за його словами партійні організації, зокрема Народна Партія,  активно долучиться до такої діяльності.

 Закінчився круглий стіл дуже демократично. Коли всі висловилися, в приміщенні музею зазвучали струни гітари. Музикант Микола Трачук запропонував слова нового гімну України і відразу ж виконав його.

Львівська еліта домовилася збиратися щопонеділка. Головною умовою зібрання – є нові, актуальні ідеї. Адже вже за рік часу можна буде сказати потрібна діяльність такого клубу чи ні. Якщо кількість представників організації збільшуватиметься – це означатиме, що українці дійсно зацікавлені у змінах. Якщо ж ні – то й інтелектуальний дискусійний клуб дуже швидко розлетиться.

Прес-служба Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 470 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024