ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Неділя, 28.04.2024, 03:10
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Листопад » 24 » Народники відзначили День працівника сільського господарства
Народники відзначили День працівника сільського господарства
10:20

В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджують істину: якщо урожай, то у народі - мир та спокій.

 Днями в Україні відзначили день працівника сільського господарства. Народники Львівщини активно долучились до святкування з цієї нагоди. У святкуванні, яке проходило у Дублянському національному аграрному університеті, взяли участь п’ять керівників районних організації Народної Партії. Серед запрошених були присутні керівник секретаріату Львівської міської організації Народної Партії Іван Ціхонь, голова Жидачівської районної організації Народної Партії, начальник управління агропромислового розвитку Жидачівської райдержадміністрації Галина Кіячик, голова Дрогобицької районної організації, заступник начальника Дрогобицької райдержадміністрації з агропромислового розвитку Іван Мізерник, голова Золочівської районної організації Народної Партії, інспектор з якості сільськогосподарської продукції Богдан Рискальчик, голова Миколаївської районної організації Народної Партії, начальник управління агропромислового розвитку Миколаївської РДА Ігор Кузм’як, голова Яворівської районної організації, Народної Партії начальник управління агропромислового розвитку Яворівської РДА Роман Верещинський Вони разом з усіма заслухали привітання, стали учасниками святкового концерту, зустрілися зі своїми колегами, які приїхали з інших районів, обговорили ті нагальні проблеми, які зараз стоять перед всіма працівниками сільського господарства, а потім поїхали святкувати професійне свято  кожен у своє рідне місто.

 Як повідомив керівник секретаріату Львівської міської організації Народної партії Іван Ціхонь на зустрічі зазначалось, що у 2010 році в області продовжувався процес залучення кредитів та інвестицій у аграрний сектор економіки, що говорить про зростання його привабливості. На початок листопада місяця у сільськогосподарське виробництво було залучено 178,6 млн. грн. кредитних ресурсів. Слід відмітити, що у 2010 році іноземні інвестиції перевищили 119 млн. доларів США, що складає 9,5 відсотка від загально обласного обсягу, найбільше іноземних інвестицій надійшло у Кам'янка-Бузький район.

У Жидачівському районі урочисте святкування розпочалось з покладання квітів до пам’ятника Кобзарю. Почесну місію виконала місцева влада, до цього долучилась і начальник управління агропромислового розвитку Жидачівської райдержадміністрації Галина Кіячик. На урочистому зібранні, де зійшлися кращі з кращих, традиційно говорилося про здобутки, звучали промови. У своєму виступі Галина Федорівна підкреслила, що незважаючи на оплесками вітали нагороджених численні труднощі, працівники сільського господарства не здають позиції.

„У сільському господарстві результат досягається у тісному поєднанні можливостей землі, праці і підприємництва. Підприємливість людей дозволила сформувати трудові колективи висококваліфікованих спеціалістів, операторів певних технологічних процесів, які разом складають золотий фонд галузі. Саме вони, впроваджуючи у виробництво нові прогресивні технології, домагаються кращих результатів роботи” – зазначив в урочисті промові заступник начальника Дрогобицької райдержадміністрації з агропромислового розвитку Іван Мізерник.

Христина Щур

Прес-секретар Львівської обласної

організації Народної Партії

Переглядів: 455 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024