ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 25.04.2024, 10:11
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 4 » Народники відвідали відкриття „Арени Львів”
Народники відвідали відкриття „Арени Львів”
14:33




Наприкінці жовтня було урочисто відкрито наймолодший та найсучасніший стадіон в Європі „Арена Львів” - останній з чотирьох українських стадіонів, що прийматимуть матчі Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. Грандіозне відкриття відвідали народники Львівщини.

 

Новий стадіон «Арена Львів» – один з найновіших стадіонів Європи, який прийматиме три групових матчі Євро-2012. Міські очільники впевнені, що «Арена Львів» стане центром проведення футбольних та розважальних подій міжнародного, загальноукраїнського та місцевого значення. Місткість стадіону близько 35 тисяч. Конструкція місць „Арени Львів” запроектована таким чином, аби створювати максимальний ефект присутності глядачів на полі. «Під час урочистої церемонії відкриття «Арени Львів» та протягом багатьох нарад, що передували цьому дійству, я мав змогу оцінити новий стадіон у Львові. Не зважаючи на те, що роботи залишилось ще багато і до чемпіонату Європи з футболу у 2012 році нова арена ще буде вдосконалюватися, я гордий за наше місто та цілий наш регіон. «Арена Львів» - достойний майданчик як для ігор Ліги Чемпіонів УЄФА, так і для матчів за участю національної збірної України. Впевнений, що зацікавленість до футболу тільки зростатиме і львівський стадіон буде заповненим. 29 жовтня – День відкриття арени у Львові – це безперечно свято для українського футболу», - зазначив Голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо.

Львів – одне з чотирьох міст України, яке має честь приймати чемпіонат Європи з футболу у наступному році. Нагадаю, що будівництво львівського стадіону розпочалося в листопаді 2008 року в рамках підготовки до проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Особливістю львівської арени є променада – пішохідний простір між нижнім та верхнім ярусами, який розподіляє глядацькі потоки та удосконалює систему безпеки. Чисельність стадіону розрахована на майже 35 тис. глядачів. Як повідомили в „Дирекції з будівництва обєктів до Євро-2012”, конструкцію усіх місць на арені фахівці влаштували таким чином, аби створити максимальний ефект присутності глядача на полі. Для VIP-гостей, Президента України та членів уряду створено 14 корпоративних VIP-лож (на 12 осіб кожна), 1 президентську для 24 гостей.

В адміністративному корпусі шість конференц-залів з медіа-центром на 340 осіб і доступом до сучасних засобів зв’язку, а також два ресторани. Один з них вміщатиме 408 осіб і займатиме практично увесь четвертий поверх. Ще один ресторан для VIP-клієнтів розташований на п’ятому поверсі і розрахований на 180 осіб. Футбольне поле розмірами 105×68 м покрите натуральним рулонним газоном. Цікаво, що полив буде здійснюватися переважно дощовою водою, яка буде накопичуватися у двох басейнах загальною ємністю приблизно 1200 м3. Протягом футбольних матчів та інших заходів на променаді стадіону функціонуватимуть 19 кіосків швидкого харчування. На першому поверсі стадіону розташовані 7 кіосків швидкого харчування, які працюватимуть і у нематчеві дні.

   Життя нового стадіону, збудованого до ЄВРО-2012, розпочалося грандіозним концертом. У шоу було задіяно більше двох тисяч артистів, переважна більшість яких - волонтери. Організатор свята – компанія «Show Pro» – влаштувала театралізовану виставу, в якій показала історію становлення міста Лева. Перед глядачами показали справжній львівський карнавал із залученням ходулістів з Євпаторії, розіграли напад ворогів, символічні вогняні змії знищують місто, руйнуючі усі опорні вежі. Запеклу боротьбу з ворогами очолює Данило Галицький, після перемоги імпровізоване місто миттєво відбудовується. Логічним завершенням стало символічне коронування Данила Галицького. Над ареною пронеслися французькі надувні ляльки: змії, дракон та русалка, які розгортали в повітрі двобої.  

Інтерактивним виявився виступ української співачки Руслани. Прем’єрою пісні «Давай, Грай!” співачка підняла першу хвилю на стадіоні, виконавши її з 1000 танцюристами. Напередодні трансляції Руслана активно промотувала в Інтернеті 10-хвилинний спеціальний майстер-клас з рухами для майбутнього масового шоу на трибунах. Перед початком шоу Руслана провела зі стадіоном спеціальну репетицію, що відбулася за 15 хвилин до початку трансляції, на якій співачка розповіла, які саме рухи і вигуки вона пропонує зробити глядачам на трибунах під час виконання її нової пісні. Під час виступу Руслана з’явилася в новому образі-мілітарі: гусарський камзол, щедро оздоблений блискітками та вузькі штани. Руслана пояснила: „Я хочу, щоб у нас з’явилась нова запальна пісня-"кричалка” для вболівальників. Я задумала масове шоу для трибун для будь-якої гри, поединку, бою чи матчу. Ідея – об’єднати якомога більше людей у єдиний ритм, звук, рух та мелодію! Якщо ми зробимо це разом – нас ніхто не зможе перемогти: перекричати, переспівати та перетанцювати!” Співачка настільки активувала не лише глядачів на стадіоні, але й учасників дійства, що вони, в шаленому темпі готуючись на наступного номера, збили з ніг Руслану, яка виходила зі стадіону.  

Після виступу нашої співачки утворилася невелика пауза в шоу. Виявилося, що перед самим концертом один з музикантів Орефо Орак американської поп-діви Анастейші виявив поломану кволішу на своєму музичному інструменті. Орефо довелося відіграти 45-хвилинний „живий” концерт без однієї клавіши, та ще й так, аби ніхто із присутніх навіть подумати не міг. Щоправда, виступ заморської співачки львівська публіка не оцінила належним чином: після третьої пісні трибуни почали масово „зникати”. До кінця виступу на стадіоні залишилося заледве половина глядачів. Львівський співак Андрій Залізко, до речі, прихильник Анастейші, також вийшов розчарованим: „Я знаю багато пісень Анастейші, проте для виступу вона обрала не надто вдалі композиції. Гадаю, що вона могла би підібрати більш драйвий плей-лист. Загалом, організаторам не варто було запрошувати на такий захід соус-співачку, яку не зрозуміє пересічний глядач. Краще би запросили вітчизняних співаків. Загалом, у мене склалося приємне враження як від стадіону, так і від самого шоу. Чесно кажучи, думав, що набагато менше буде публіки. Натомість зібралося близько 30 тисяч”.  

Будівельники пообіцяли завершити усі роботи та довести готовність обєкту до 100 %  до 15 листопада, коли відбудеться матч між збірними України та Австрії. Сподіваємося, що наші футболісти здобудуть перемогу, адже за статистикою львівська земля прихильна до них: жодного разу, коли українська збірна грала у Львові, вона не програла. Отож, очікуємо найближчі перемоги.

МІЛАНА ЗЛАТОВІЧ
Переглядів: 637 | Додав: Milana
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024