ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 03:55
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Квітень » 23 » Народники Старосамбірщини наблизили дітей до природи
Народники Старосамбірщини наблизили дітей до природи
13:35

„Людина і ліс” – саме на таку тему народники Cтаросамбірщини провели конкурс для дітей. Школярі різного віку і з різних сіл району малювали малюнки про те, яким вони бачать взаємозв’язок людини і природи. Побачити на дитячих шедеврах можна було що завгодно. Це і справжні картини-краєвиди, які вже зараз можна виставляти на виставку, і українські ліси, зображені на малюнках, і хлопчики та дівчатка, що пішли в ліс по грибочки. Дивлячись на ці картини, мимоволі розумієш, школярам фантазії не позичати.

         Окрім цього, того ж таки дня відбувся ще один конкурс. Хлопці і дівчата писали твори про ліс та природу, про те, як доглядати за навколишнім середовищем, про те, як вони самі полюбляють вдихати запах свіжого повітря у лісових Старосамбірських масивах. Дітлахам було дійсно цікаво поєднувати корисне з приємним.

Оцінювати малюнки та твори взялися художники та письменники, а також й інші. Зокрема серед членів журі був заступник голови Старосамбірської районної організації Народної Партії Юрій Мрочко. Саме він та інші члени нашої партії активно долучилися до підготовки цього конкурсу серед дітей.

Журі було вражене талантами школярів. Тому обрати призерів та переможців їм було вкрай важко. Однак зрештою вони визначилися. Кращими серед кращих стали Олеся Полій, Христина Миха, Наталія Бондар, Ірина Паславська та інші. Переможці, які зайняли перше місце отримали грошову винагороду у сумі 350 грн., за друге місце – їх нагородили 150 грн., „бронзу” у сумі 100 грн. отримали діти, які зайняли третє місце. Однак всі інші учасники не залишилися ображеними. За їхню участь у конкурсах – вони отримали символічні 50 грн. В результаті задоволеним залишився кожен.

„Цей конкурс має на меті наблизити дітей до природи. Дати зрозуміти, що кожна людина є частинкою лісу, поля, річки. А тому має дбати про природу, викресливши зі свого життя тезу: „Я володар природи”. Потрібно зрозуміти,  що я є частинкою природи, що вона моя годувальниця і моє здоров’я. Тому потрібно її берегти. Виховувати таке відчуття варто ще змалечку. Саме цим ми і займаємося, організовуючи такі конкурси” – зазначив голова Старосамбірської районної організації Народної Партії Богдан Колток.

Прес-служба Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 484 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024