ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Середа, 01.05.2024, 05:53
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Березень » 4 » На Львівщині відбулися заходи, присвячені пам’яті Івасюка
На Львівщині відбулися заходи, присвячені пам’яті Івасюка
10:54

У природі зустрічаються коштовні камені, що справжню цінність здобувають лише після копіткого шліфування. Нові форми і зміст вражають відтак своєю непідробністю, багатством кольорів і тонів, а іноді, розгортаючи породу людських особистостей, осліплюєшся — перед тобою безцінний скарб чаруючої людської обдарованості і таланту. Цей скарб, на відміну від коштовних каменів, людина шліфує сама, залишаючи лише успадковану від природи основу, як і трапилося з людиною, чиє життя було зіткане з чорних і червоних ниток, назва яким — музика, поезія, пісня, любов до людей, до народу свого, до своєї сім’ї. По небутті його сплив час. Зайвою окалиною відпали невизнання, невіра в його непересічний талант і зайві емоції. Незалежно від наших побажань виблискують нині і виблискуватимуть ще майбутні грані його геніальної обдарованості, грані творця, новатора і таланту потужної, як сказав би Іван Франко, сили. Володимира Івасюка визнавали як талановитого композитора і водночас любили. Не кожному випадає поєднувати в собі такі, часто діаметральні, поняття.

У рамках відзначення 64-ї річниці від дня народження видатного композитора, співака, Героя України Володимира Івасюка на Львівщині було проведено ряд мистецьких заходів. Зокрема, 3 березня 2013 року у приміщенні Турківського районного Народного дому та культурного центру «Україна» відбувся урочистий вечір, присвячений творчості Володимира Івасюка. Участь у заході взяли представники органів влади та громадськості. Не залишилась байдужою до цього свята і Турківська районна організація Народної Партії. В цей день звучали пісні Володимира Івасюка у виконанні творчих колективів партійної організації  району та окремих виконавців області.

«Україні завжди потрібна прекрасна українська музика та українські програми. А тим паче сьогодні, коли в країні йдуть певні непорозуміння із державною мовою. Це дуже добре, коли робляться цікаві українські проекти. Якщо говорити про «Проект Івасюк» то це ще раз говорить про те, що музика Володимира Івасюка є затребувана, її люблять, на неї йдуть» – зазначив голова Турківської районної організації Народної Партії М.М. Ільницький.

 

Прес-служба Львівської обласної

організації Народної Партії

Переглядів: 391 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024