ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 26.04.2024, 05:48
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Лютий » 10 » Львівські народники проаналізували свою участь у виборах Президента України
Львівські народники проаналізували свою участь у виборах Президента України
16:25

     Львівська обласна організація Народної Партії провела засідання виконкому, на якому проаналізувала свою участь у виборах Президента України. Заслухавши та обговоривши інформацію голови обласної організації Народної Партії Богдана Іщука про результати виборів Президента України 17 січня 2010 року та участь районних парторганізацій Народної Партії, присутні дійшли висновку, що робота більшості районних та міських партійних організацій є незадовільною. В цілому по області Володимира Литвина підтримало 0, 74% населення. А це майже вдвічі менше порівняно з результатом на виборах до Верховної Ради 2007 року, коли за Володимира Литвина проголосувало 1, 54% населення.
     Попри це можемо відзначити кілька районів, які порівняно з іншими досягли доволі високого, як для Львівщини, показника. Це зокрема Радехівський, Турківський та Бродівський райони. Парадоксально, що саме в цих районах партійні організації та активісти майже не працювали над проектом „Відкриті списки”. Однак, завдяки посиленій роботі партійців-народників, яка стосувалася виборів, їхньої агітації та, найважливіше, живому спілкуванню з людьми-виборцями, їм вдалося досягнути найвищого на Львівщині показника.
     Неорганізованою можна назвати виборчу кампанію у Пустомитівському, Городоцькому, Самбірському районах. Там кількість голосів за Володимира Литвина опустилася до нижче середнього рівня тільки через те, що активісти Народної Партії мало уваги приділяли партійній роботі та не займалися прямою агітацією. Відтак через свою неактивність, вони отримали й відповідний результат.
     Під час обговорення члени виконкому дійшли висновку, що усім головам районних парторганізацій та членам партії потрібно провести радикальні зміни у своїй партійній структурі, роботі та самоорганізації.
     Заслухавши виступи, зауваження і пропозиції голів районних та місцевих парторганізацій та інформацію голови і заступників Львівської обласної організації Народної Партії, Політвиконком вирішив:    - визнати участь усіх партійних організацій Обласної організації Народної Партії у виборах Президента України незадовільною
- призупинити діяльність двох районних організацій Народної Партії, які проявили повну бездіяльність і самоусунулися від організаційної роботи на виборах президента України.
- вважати організаторську роботу голів тих районних організацій, які отримали середній показник, вкрай негативною. Головам цих організацій зробити принциповий аналіз своєї особистої участі у виборчій кампанії і самовизначитись щодо можливості дальше очолювати партійні організації.
     Головам районних та міських парторганізацій:
 - провести детальний аналіз результатів Президентських виборів в розрізі партійних осередків та закріплених членів партії по дільницях на засіданнях виконкомів районних (міських) парторганізацій
- вважати неможливою діяльність тих партійних осередків та членство в партії окремих партійців, які безвідповідально віднеслися до виборів Президента України, і особисто навіть не проголосували позитивно за Лідера своєї партії - вважати, що отримані результати голосування на закріплених округах, районах та виборчих дільницях будуть основним критерієм у визначенні місця при формуванні списків депутатів місцевих рад на майбутніх виборах.
 - провести детальний аналіз наявності первинних партійних осередків та членів партії, позбутись тих, які вже давно втратили зв’язок з партією, а також розглянути питання прийому в партію тих осіб, які працювали за проектом „Відкриті списки” і забезпечити на закріплених дільницях результат, вищий за середньо районний.
     Вже зараз потрібно посилено готуватися до наступних травневих виборів до місцевих рад. Тому нам дуже важливо добре проаналізувати свої помилки на цих президентських виборах, сконсолідувати всі сили задля перемоги і з впевненістю йти вперед. При цьому не забуваючи про постійну присутність в інформаційному просторі, активну громадську діяльність і безпосереднє спілкування зі своїми виборцями.

Прес-служба
Львівської обласної організації Народної Партії
Переглядів: 533 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024