ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 27.04.2024, 23:40
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Травень » 12 » Львівська міська організація Народної Партії збільшилася втричі
Львівська міська організація Народної Партії збільшилася втричі
10:32

Про це 30 квітня під час звітно-виборної конференції повідомив керівник секретаріату Львівської міської організації Народної Партії Іван Ціхонь. Він також зазначив, що окрім того, збільшилася у Львові і кількість партійних осередків – з 22 до 97. Вагомий внесок у залученні нових членів партії зробив голова Личаківської районної організації Народної Партії м. Львова Іван Бужанський.

З доповіддю на конференції виступив голова Львівської міської організації Народної Партії Іван Стефанишин. Зокрема він зазначив: „Зараз суспільно-політична ситуація в Україні стабілізувалася. Народна Партія входить у коаліцію і це дає можливість їй працювати. Тим більше, що вона має базу, має кадри і має можливості – і може все це використати для блага країни. Тому зараз народники мусять добиватися свого представництва в органах місцевого самоврядування”.

Доповідь Івана Стефанишина доповнив голова Сихівської районної організації Народної Партії м. Львова Петро Степаненко. Він зазначив, що усім партійцям зараз треба згуртуватися і працювати в команді, підтримувати один одного.

Іван Бужанський, голова Личаківської районної організації м. Львова зі свого боку вважає: „Нашій партії потрібно звернути увагу на молодь, навчитися дослухатися молодих людей, щоб зрозуміти їхні проблеми. Варто також забезпечити і більше представництво розумних дівчат і хлопців у владних колах. Тому що важко зрозуміти проблеми молоді, коли сам уже не молодий”.

Підсумував усе сказане голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук. Він також запропонував активніше долучатися до різноманітних акцій, які відбуваються у м. Львові.

Завершилася звітно-виборна конференція тим, що всі учасники обрали голову Львівської міської організації Народної Партії, його заступників, членів виконкому та членів ревізійної комісії. Відтак партійці одностайно підтримали кандидатуру Івана Стефанишина на голову партійної організації міста, а заступниками обрали Івана Бужанського та Євгена Москв’яка.

 

Прес-служба Львівської міської організації

Народної Партії
Переглядів: 463 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024