ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
П'ятниця, 19.04.2024, 13:51
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Квітень » 27 » Львівщину озеленили
Львівщину озеленили
15:34

Традиційно з першим теплим весняним сонцем кожне місто намагається прикрасити свою територію новими зеленими куточками. Львівщина у цьому плані не виняток. Майже щодня тут саджають нові деревця, щоб місто виглядали гарнішими та зеленішими. Таку ж акцію минулих вихідних провела Сихівська районна організація Народної Партії м. Львова.

З доброї руки начальника нижнього складу ДП Старосамбірське ЛМГ, голови Старосамбірської районної організації Народної Партії Богдана Колтка було виділено 60 саджанців смереки, які успішно привезли до Львова. 

Відтак наступного дня голова Сихівської районної організації Народної Партії м. Львова Петро Степаненко та інші члени партії зібралися на подвір’ї дитячого дошкільного закладу № 183, що на Сихові, і взялася за насадження хвойних дерев. Садили деревця дуже ретельно та за усіма правилами. Окрім цього, ще й не забували розповідати дітлахам, які вибігли в цей час на вулицю, як слід доглядати за молодими смереками. Дошкільнята охоче допомагали народникам. І від цього процедура насадження нових дерев ставала дійсно веселою та приносила задоволення всім і дітям, і дорослим.

Таку ж акцію провели  і народники на Бродівщині. У цьому доволі лісистому районі з’явилося ще більше дерев завдяки ДП „Бродівський лісгосп”, представникам Народної Партії та активним місцевим школярам. Відтак у рамках акції на Бродівщині висадили 14 га лісових культур, понад 100 т. шт.. сіянців, які у майбутньому виростуть і стануть справжнім зеленим куточком району. Окрім того школярі активно прикрасили новими молодими деревцями територію навколо церков, дендопарк, в якому зокрема з’явилися нові декоративні дерева та кущі, окультурили береги місцевих озер, тобто провели справді масштабну працю з озеленення навколишньої території.

Окрім того, місцеві лісники та народники провели акцію „Майбутнє лісу в твоїх руках”, яка тривала протягом місяця. У рамках цієї акції у школах проводили тижні лісу, організовували різноманітні конкурси тощо.

Подібну акцію, тільки більш масштабну провели і у Турківському районі з ініціативи директора Турківського Лісгоспзагу, голови Турківської районної організації Народної Партії Михайла Ільницького.

У селищі міського типу Бориня ще у 2008 році Михайло Ільницький за допомогою працівників Ліспгоспзагу заснував новий парк імені Богдана Хмельницького. Щоправда тоді коштів і часу для його закінчення не вистачило. Адже зелений куточок Турківського району займає доволі велику територію – близько трьох гектарів. І прикрасити його має понад дев’ять тисяч дерев різних порід. Минулого року в парку з’явилися перші дві тисячі насаджень. Цієї весни працівники Турківського Ліспгоспзагу на чолі з Михайлом Ільницьким кинули всі сили для того, щоб посадити  ще 200 нових дерев. Це і ялиця біла, і смерека, і дуб червоний і багато багато інших. Такими спільними і активними силами, за сприяння голови Турківської районної організації Народної Партії Михайла Ільницького невдовзі парком імені Богдана Хмельницького вже прогулюватимуться  перші відвідувачі – мами з дітьми, закохані та всі охочі вдихнути ковток свіжого повітря.

 

Прес-служба Львівської обласної організації

Народної Партії

Переглядів: 537 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024