ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 04.05.2024, 08:59
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 23 » Львівщина аграрна
Львівщина аграрна
11:08

Традиційно першого літнього місяця львівські аграрники збираються на Міжнародній агропромисловій виставці, яка щорічно проходить у столиці України. Минулий тиждень наші аграрії також провели у Києві. Адже з 15 по 19 червня там проходила вже XXII за ліком  виставка „АГРО-2010”.

Зі своїми презентаціями, проектами, ідеями та досвідом на захід прибули, як і українські, так й іноземні компанії, завдяки яким цьогоріч виставка справді була цікавою. Львівські аграрні фірми взяли участь у спеціалізованих виставках, тематичних розділах та обговореннях. Представляли нашу область аграрники, серед яких було чимало членів Народної Партії: заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Омелян Михайлів, начальник управління агропромислового розвитку Дрогобицької райдержадміністрації, голова Дрогобицької районної організації Народної Партії Іван Мізерник, голова галицької районної організації Народної Партії м. Львова Олександр Лисак та інші. Саме вони проводили презентацію Львівщини аграрної – організували стендові покази роботи сільськогосподарської техніки та обладнання, брали участь у круглих столах та переговорах, висвітлювали досягнення та недоліки Львівської області у сільському господарстві.

Добре обізнаними народники-аграрії виявилися у таких темах, як енергозберігаючі технології аграрного виробництва, розвиток рослинництва та насінництва, техніка і технології у тваринництві, інфраструктура аграрного ринку, інвестиційні проекти в АПК. Особливо цікавою була думка львівських господарників щодо проблеми підвищення якості молочної продукції та створення мережі інформаційно-консультаційних пунктів.

Приємно було і те, що львівським агропромисловим комплексом зацікавився і віце-прем’єр з питань АПК Віктор Славута. Його тут зустрічали, як годиться – з хлібом та сіллю.

Загалом, з Львівської області на виставку прибуло близько 50 найпотужніших підприємств. Це лідери харчової галузі: ВАТ „Львівська пивоварня”, ЗАТ „Ензим”, ЗАТ „Галичина”, ЗАТ „Світоч”; ТзОВ „Агро фрутіка”, ТзОВ „Касько” та інші.

 

Прес-служба Львівської обласної

 організації Народної Партії 

  

Переглядів: 498 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024