ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Четвер, 18.04.2024, 16:32
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Грудень » 13 » Людмила Дригало: «Україна повинна самостійно розвиватись з новою державною політикою»
Людмила Дригало: «Україна повинна самостійно розвиватись з новою державною політикою»
11:08

За останні десять років Україна революційно повстала вдруге. Сотні тисяч громадян вийшли на Євромайдани, щоб змінити ситуацію в країні та здобути європейське майбутнє для своїх дітей. Проте, звіряче побиття мирних мітингувальників у Києві спецпідрозділом «Беркут» ще більше сколихнуло українців, змусивши їх чинити народний опір. У вирію нинішніх подій ми звернулися до голови Київської регіональної організації Народної Партії Людмили Дригало, аби дізнатися про її погляди.

- Людмило Борисівно, яке Ваше особисте ставлення до Євромайдану? Чи підтримуєте Ви людей? На Вашу думку, чим зумовлено виникнення такої кризової ситуації в країні?

- На жаль, ця кризова ситуація виникла набагато раніше. Не підписання договору про асоціацію з ЄС стало відправною точкою людського обурення, що накопичилось за останні роки внаслідок свавілля та беззаконня, яке існує в державі. Тому я не просто підтримую Майдан, а є безпосереднім учасником цих подій.

Основою будь-якої держави є народ, тож українці вимагають до себе адекватного ставлення з боку влади, змушуючи враховувати їх думку. Ті, хто вийшли сьогодні на майдани - це трударі, люди, які виробляють ВВП, надають можливість жити добре тим, кого привели до влади. Сотні тисяч громадян справедливо вийшли на Євромайдани задля поліпшення свого існування, встановлення правил, вимог і стандартів, що існують в більшості цивілізованих країн світу, на які ми збираємось рівнятись.

  • Яке Ваше особисте ставлення до інтеграційних процесів України?В який бік нам варто рухатись: на Захід – у Європейський Союз, чи на Схід – у Митний союз?

  • Наша держава має потужний людський, природно-ресурсний, агропромисловий потенціали, щоб самостійно розвиватись і співпрацювати з іншими країнами світу на взаємовигідних умовах. Такий напрямок був би корисним для всіх громадян України. Вважаю, що головним чином потрібно розвивати сільське господарство, виробництво, підприємницьку діяльність, а не давати можливість іншим державам розвиватись за рахунок нашого ринку.

  • Вся Україна з жахом спостерігала, як спецпідрозділ «Беркут» по-звірячому розганяв мирних мітингувальників з Євромайдану. На Вашу думку, чи можливо силовими методами придушити народний гнів?

  • Те, що сталося з жорстоким побиттям молоді у Києві - неприпустимо. Такі аморальні вчинки викликають не просто обурення, а й наводить жах. На відеозаписах, оприлюднених в Інтернеті, видно, з якою лютою силою «беркутівці» розправлялись з неозброєними і беззахисними молодими людьми.

Від їх масовості складається враження, що представників силових структур набагато більше, ніж працюючих українців, які платять податки на їх утримання.

Боляче спостерігати, як Україна стає поліцейською державою. Ми повертаємось за колючий дріт, як це було за часів Радянського союзу, де заборонялось вільнодумство та реагування громадськості на будь-які явища в державі. Наша країна йде шляхом встановлення тоталітарного режиму, а не демократії.

  • Який Ви вбачаєте вихід із цієї ситуації?

  • Ні в якому разі українці не повинні припинити народний протест. Влада повинна виконати вимоги народу: відправити уряд у відставку, провести дострокові президентські та парламентські вибори, докорінно переформатувавши таким чином українську владу. Повинні прийти помірковані, виважені фахівці високого рівня, яким вдасться налаштувати роботу всіх гілок влади для швидкого зростання соціально-економічного розвитку України.

Чинна партійна номенклатура Партії регіонів довела нашу країну до зубожіння, економічного занепаду, розбрату та свідомо розділила Захід і Схід. Необхідно змінити нинішню державницьку систему та заново будувати українську незалежність й громадянське суспільство.

 

Спілкувалась Катерина Головіна


Переглядів: 373 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024