ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Понеділок, 29.04.2024, 12:47
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2010 » Червень » 4 » Кожна районна і міська партійна організація Львівщини на наступних виборах повинна мати своїх депутатів у радах
Кожна районна і міська партійна організація Львівщини на наступних виборах повинна мати своїх депутатів у радах
12:13

Про це 3 червня, на XIX звітно-виборній конференції заявив Голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук. Окрім того, він зазначив: «Лише маючи своє представництво у владі, ми зможемо реалізувати програму партії, працюючи на благо нашого народу».

Таке ключове завдання зараз стоїть перед народниками Львівщини. І його дуже чітко і правильно окреслив голова Львівської обласної організації Народної Партії Богдан Іщук. У своїй доповіді, яка і розпочала звітно-виборну конференцію, лідер народників області проаналізував роботу партійної організації за останні два роки: «Найбільш болючою сторінкою для нас звісно залишаються минулі президентські вибори. Львівщина дала дуже низький результат. І однією з причин є те, що партійна структура працювала незлагоджено, пасивно та більше займалася паперовою роботою, замість живої агітації».

А відтак, за словами голови Львівської обласної організації Народної партії Богдана Іщука, потрібно добре проаналізувати свої помилки і вже зараз активно починати пропагувати діяльність Народної партії. Бо: «якщо керівника партійної організації, або іншого члена виборного органу партії люди на території не знають, як народника – то це є велика наша біда. Такі партійці ніколи не будуть працювати і сподіватися на якийсь результат від них не варто» - вважає Богдан Іщук.

Також голова Львівської партійної організації констатував той факт, що за останні 5 років кількість членів Народної Партії в області зменшилася вдвічі. «Однак через це не потрібно надто сильно перейматися. Адже таким чином йде здоровий процес очищення партійних рядів. Ми позбавляємося людей байдужих, випадкових, які ніколи не будуть відстоювати інтереси партії» - додав лідер народників Львівщини.

У своєму виступі Богдан Іщук не забув нагадати всім присутнім про три принципи, які є найважливішими для народників: «Нам зараз потрібна сильна організація, представники партії при владі та робота на благо народу».

Доповнив виступ голови Львівської обласної організації Народної партії і керівник Апарату Народної Партії Андрій Горовий. Він прибув на конференцію з Києва, аби зрозуміти настрої народників області та допомогти їм прийняти правильні рішення. На його думку, якщо ми бачитимемо перед собою конкретну мету і реально оцінюватимемо свою силу, тоді досягнемо хорошого результату. При чому в цій ситуації, що склалася, потрібно діяти радикально: «Треба визначитися, чи потрібне існування Львівської обласної організації Народної Партії. Якщо ми не можемо працювати – тоді потрібно розпускатися. Якщо ж є люди, яким не все одно до партії, а я бачу, що вони є, тоді сміливо можна казати, що наша партія  це сила і намагатися добитися чим побільшого нашого представництва у владних колах» - вважає керівник Апарату Народної Партії Андрій Горовий.

Ці слова керівника Апарату нашої партії звісно викликали активне обговорення серед усіх учасників. А тому все більше і більше людей хотіли виступити, щоб доказати – люди, які готові зробити все для того, аби партія залишилася і працювала на благо народу, на Львівщині є.

Так з доповіддю виступив голова Личаківської районної організації Народної Партії м. Львова Іван Бужанський. Він розповів про діяльність цієї партійної структури, яку він очолює. А також висловив своє бачення боротьби із бідністю.

З новими ідеями на трибуну вийшов і голова Яворівської районної організації Народної Партії Роман Верещинський. Він закликав усіх активно долучитися до створення кооперативів на селі, а також вийти з пропозицією до Голови Верховної Ради підтримати рішення про створення фермерських об’єднань на сільських територіях.

Окрім того, Роман Верещинський зазначив, що наступні вибори до органів місцевого самоврядування мають обов’язково бути за мажоритарною системою. І наша політична сила повинна всіляко цього домагатися.

З аналізом роботи Львівської обласної організації Народної партії та визначенням подальших завдань для неї виступили також голова Дрогобицької та Золочівської районних організацій Народної Партії Іван Мізерник та Богдан Рискальчик.

Окрім того, всі учасники XIX звітно-виборної конференції заслухали звіт голів мандатної та ревізійної комісії і взялися за найголовніше – прийняття рішень.

Відтак всі учасники одностайно підтримали пропозиції доповідачів щодо активізації роботи партії. А саме: налагодити облік членів партії та провести ревізії, працювати над виконанням заходів щодо популяризації Народної Партії, виробити систему роботи районних та міських організацій в період підготовки виборів до місцевих рад, на виборах до органів місцевого самоврядування добитися обрання депутатів від Народної Партії і створення депутатських фракцій в Львівській обласній та міських радах.

На звітно-виборній конференції також нарешті обрали нового голову Львівської обласної організації Народної Партії. Адже вже протягом року обов’язки голови сумлінно виконував Богдан Іщук. Він добре показав себе на цій посаді, зумів активно працювати та організовувати до праці інших. А тому саме його кандидатуру запропонували і підтримали усі делегати конференції.

Вже новий голова Львівської обласної організації Народної Партії закінчував це масове зібрання народників на доволі оптимістичній та радісній ноті. Він привітав недавніх іменинників – членів Народної Партії, а також вручив подяки тим, хто відзначився своєю активною роботою у рядах партії.

Прес-служба Львівської обласної організації

Народної Партії

 

Переглядів: 435 | Додав: nata
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024