ЛЬВІВСЬКА РЕГІОНАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ
Субота, 20.04.2024, 07:12
Меню сайту

Форма входу

Календар новин
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пошук

Корисні посилання

Статистика

Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Березень » 3 » Якщо буде продемонстровано єдність українського суспільства, силовий сценарій не буде реалізований, - Володимир Литвин
Якщо буде продемонстровано єдність українського суспільства, силовий сценарій не буде реалізований, - Володимир Литвин
10:41

Якщо буде продемонстровано єдність українського суспільства, силовий сценарій не буде реалізований. У цьому переконаний Голова Народної Партії Володимир Литвин. За його словами, сьогодні парламент має говорили голосом народу і забули про те, хто які має партійні кольори і виходили на ті рішення, які потрібні.

Володимир Литвин переконаний: "У рішенні Росії військовий компонент складає невеликий відсоток. Ставка робиться на так звану п'яту колону, на тих шулерних діячів, які мають озвучити відповідні прохання. Якщо ми продемонструємо єдність українського суспільства, силовий сценарій не буде реалізований. Це перше і ключове про що треба говорити. І друге - Верховна Рада має сьогодні говорити один голосом і приймати рішення всім парламентом. Якщо рішення ухвалюватимуться в 250 голосів це буде заохочувати відповідні дії російської сторони".

Що ж стосується денонсації Харківських угод, то тут, на думку політика, треба дивитися що таке рішення дасть у підсумку. "Це питання думаю буде ставитися, але чи не стане це ще одним приводом для ескалації напруження. Судячи з того, що чинить Російська Федерація, його цілком очевидно треба ставити, але проблема в тому, чи зараз", - Володимир Литвин.

Якщо харківські угоди будуть денонсовані , то Україна, на думку депутата, може отримати ще одне додаткове звинувачення у невиконанні домовленостей. "Нині треба зробити все, щоб не говорила сила зброї, щоб почали говорити люди", - наголосив він.

А для цього треба згуртувати людей, можливо відмовитися від низки поспішних рішень, які були прийняті непродумано. Внести спокій у країну, закінчити з бандитизмом, щоб люди відчули, що є на кого спиратися в країні. "Саме у такому ключі треба вести розмову, уникаючи радикальних закликів і провокаційних заяв", - наголосив Голова Народної Партії.

Володимир Литвин переконаний, що депутати не повинні виходити з Верховної Ради доти, доки не будуть прийняті усі рішення необхідні на даний момент. До того ж ухвалюватися ці рішення мають конституційною більшістю.

Прес-служба Народної Партії


Переглядів: 439 | Додав: narodnalviv
Copyright ЛОО Народної Партії © 2024